Radzę uważać na pracownika Seweryn Czuba z Wałbrzycha , bardzo bogate CV , konflikt z całą załogą która pracuje kilka lat , człowiek nie miał nawet osobówki żeby dojechać do domu , stał na bazie weekend po czym zażądał sobie dniówki za te dni bo miał kartę włożona w tachografie. Pieniądze miał na czas , wydzwania o totalne (usunięte przez administratora) nawet o 23 wieczorem nie mając szacunku do kogokolwiek. Poszedł od nas , dostał wypłacone , później potwierdził wyjazd i brak kontaktu , nie prawda jest ze ktokolwiek u nas miał zabrane prawo jazdy za alkohol. Za pomówienia wyciągniemy konsekwencje panie Czuba. Jest Pan bezczelnym człowiekiem z klapkami na oczach widzący tylko czubek swojego nosa!!!! Odradzam współpracę z tym Panem kierowcom !!!! Panie Czuba mój pracownik przywiózł Pana z Walbrzycha i odwiózł do domu za moje pieniądze , moim samochodem w sobotę a w poniedziałek dostał Pan przelew za przepracowane 5 dni i śmie Pan oczerniać i kłamać na forum. Co do sprzętu to dostał Pan sprawny ciągnik i 2 letnia telemege z pełnym wyposażeniem ( nie platformę ) , to taki z pana znawca Pan kierowca Panie Czuba Seweryn.