Uwaga (usunięte przez administratora) Nie wykonała dekoracji, która była u niej zmówiona.Ani dekoracji ani ścianki ani pani Sylwi N.w dniu planowanej od dawna imprezy niestety nie zobaczyliśmy.Zaliczka ,która została jej wpłacona nie została zwrócona i oczywiście brak kontaktu z Panią Sylwią.Nie polecam!!! i nie jestem jedyną osobą wystawioną do wiatru przez tą (usunięte przez administratora) dekoratorkę.
Zz
01.11.2024 16:46
Nie polecam. Pobrała zaliczkę, nie wywiązała się z umowy. Brak z nią kontaktu, nie odbiera telefonu. Zostawiła nas bez niczego pare dni przed.
Qwerty
23.10.2024 11:48
Mocno bym się zastanowił czy skorzystałbym z oferty pani Sylwi.(usunięte przez administratora) Produktu oraz zwrotu pieniędzy nie otrzymaliśmy. NIE POLECAM
Ostrzegam i nie polecam Pani Sylwi i jej usług. (usunięte przez administratora) nie odpisuje. Kazała wpłacić całość pieniędzy za produkt a dzień przed imprezą zostaliśmy z niczym, kontakt się urwał a do tej pory proszę się o pieniądze.
(usunięte przez administratora) !!!!
@klient
20.07.2023 13:48
Pani Sylwia jest niepoważna. Nie dotrzymuje terminów, kontakt urywa się na kilka/kilkanaście dni. Jak już odpisze obiecuje o terminach, przelewach, dostawach po czym znowu kontakt urwany. NIE POLECAM
Zostaw merytoryczną opinię o Sylwia Nocińska