Ktoś już doświadczył podwyżki? Znalazłem w ogłoszeniu zapis o automatycznej podwyżce po nostryfikacji.
Jak najbardziej mogę polecić współpracę z Panem Pawłem. Mieszkam i pracuję już od pół roku w Niemczech, jestem zadowolony z oferty jaką otrzymałem, praca jest bezstresowa, wiadomo wyzwania czasem są jak w każdej innej pracy, ale to do przezwyciężenia :-) Pan Paweł w trakcie całego procesu przygotowującego do wyjazdu odznaczał się bardzo miłą i profesjonalną pomocą; zawsze kiedy były pytania i niejasności, chętnie udzielał odpowiedzi i rozwiewał wszelkie wątpliwości. Organizacja kwestii technicznych stoi na wysokim poziomie i nie należy się niczym martwić.
Pan Paweł dopracowywuje każdą ofertę tak, aby spełniała oczekiwania każdej ze stron. Potrafi wynegocjować bardzo dobre warunki i po wyjeździe pomaga ze sprawami formalnymi. Pan Paweł, aby pomóc polskim fizjoterapeutom w wyjeździe do Niemiec, znalazł nawet szkołę językową online, która ekspresowo przygotowuje chętnych do egzaminu na certyfikat B2. W ciężkich sytuacjach będąc już w Niemczech, dalej można było liczyć na wsparcie, więc nie ma żadnego ryzyka ze strony Pana Pawła. Polecam Jego usługi osobom chętnym do wyjazdu i do Niemiec. Często warunki pobytu w samych niemczech są od początku dużo lepsze, niż dla innych zawodów (niż fizjoterapeuci).
Widziałem ze prócz pomocy w samej pracy można też liczyć na jakieś wsparcie w kwestiach technicznych. Nigdy na takim wyjeździe nie byłem więc czy ktokolwiek może mi powiedzieć z jakimi trudnościami można sie spotkać?
Polecam Pana Pawła. Pośredniczył mi w znalezieniu pracy jako fizjoterapeucie w Niemczech. Po znalezieniu pracy był do dyspozycji w kwestiach „technicznych” nie związanych nawet z tematami pracy. Polecam !
Jest ktoś kto był teraz niedawno i potwierdzi ze współpraca będzie bezproblemowa? Sam może bym na to poszedł ale chce mieć pewność ze to stabilna praca
Pan Paweł mimo młodego wieku posiada ogromną wiedzę i doświadczenie, jak sam mówił w rozmowie pracował dużo lat w Niemczech w zawodzie więc zna rynek. Przedstawił swoje referencje, robią wrażenie. Wszystkie sprawy były dopięte na ostatni guzik, wyjeżdżając nie musiałem się o nic martwić, wszystko było załatwione. Mogę tylko polecić!
Jak się pracuje w Physiomarkt Paweł Artykiewicz?
Zobacz opinie na temat firmy Physiomarkt Paweł Artykiewicz tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Physiomarkt Paweł Artykiewicz?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 3, z czego 3 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!