Opinie o PERCONI GmbH
Osobiście mega polecam, koordynatorzy pomocni, wszystko na czas ✅️
Polecam po prostu. Jestem pracownikiem perconi już 2 raz (zwolniłem sie z powodu spraw osobistych) i z chęcią wróciłem 2 raz. Wyplata jest zawsze przed czasem i zawsze sie zgadza. Kontakt zawsze o każdej porze i pomoc. Pokój luksus. W porównaniu do innych agencji z którymi pracowałem z perconi pracuje mi sie najlepiej. Wszystko czarno na białym. Spoko firma i ludzie. Pozdrawiam
Współpracowałem tylko 3 miesiace ale jest OK pomimo zgrzytu interpersonalnego z jedną z Pan. Firma jest rzetelna jak rzadko która.Polecam
Witam,trzeba przyznac ze firma spisuje sie bardzo dobrze na rynku pracy.Jestem operatorem CNC i od 12 miesiecy w Perconi.Od poczatku bylem pozytywnie zaskoczony rekrutacja ze wzgledu na znajomosc branzy.Zazwyczaj nie znaja sie i wysylaja w ciemno a pozniej okazuje sie ze nie znasz ani maszyn ani oprogramowania ktore funkcjonuje w danej firmie.Tutaj zgadza sie wszystko od a do z ze tak powiem.Praca dopasowana do umiejetnosci oczywiscie w miare mozliwosci bo douczyc trzeba sie zawsze.Pozdrawiam serdecznie ekipe Perconi i oby tak dalej!!!
Bardzo rzetelna agencja, rzadko takie się spotyka ???? pracują w niej cudowni ludzie, z którymi jest świetny kontakt, każdy problem rozwiązują natychmiastowo. Agencja zaoferowała mi ofertę pracy dostosowaną do moich umiejętności i doświadczenia. Z wypłaty jestem zadowolona, zawsze jest na czas, a nawet kilka dni przed :)
Najlepsza agencja z jaką miałam okazję współpracować, dobry kontakt z koordynatorami, którzy zawsze szybko reagują w każdej sytuacji. Wypłata również zawsze jest na czas. I jest to jedyna agencja, która indywidualnie dobrała nam mieszkanie, także nie musimy współdzielić kuchni i łazienki z innymi. Polecam wszystkim i mam nadzieję jak na najdłuższą współpracę :)
Dziekujemy Pani Natalio.Mysle ze nasza wspolpraca jak najbardziej bedzie owocna.Pozdrawiam
Polecam współpracę z firmą Perconi. Opiekunowie bardzo pomocni i życzliwi. Warunki zakwaterowania takie jak w umowie. Oby tak dalej!
Polecam tę firmę. Firma wyróżnia się profesjonalnym podejściem do etapu rekrutacji i wsparcia pracowników. Współpraca przebiega bez zarzutu. Zawsze można liczyć na pomoc ze strony koordynatora.
Vielen Dank, dass ich für ein so junges und professionelles Unternehmen arbeiten durfte. Ihre Korrektheit ist hervorragend. Andere Zeitarbeit-Unternehmen könnten ihrer vorbildlichen Arbeitgeberhaltung folgen. (aber auch vielen anderen Arbeitgeberfirmen) Mein Respekt und meine Anerkennung gelten allen Führungskräften und Mitarbeitern des Unternehmens. Ich hoffe, dass wir noch lange zusammenarbeiten können! Ich empfehle es jedem, der einen Job sucht. So Weiter PERCONI Family!
Vielen Dank, Herr Sürü, für diese positive Meinung. Wir sind auch mit der Zusammenarbeit mit Ihnen zufrieden.Mit freundlichen Grüßen, Przemysław
Nie polecam,zwykli (usunięte przez administratora) nie wypłacają pieniędzy...okłamują co do pracy.... Jak pracujesz to wszystko ładnie pięknie jak się zwolnisz zwyczajnie kradną
Mogę zapytać czego Ci nie wypłacili?Ja póki co mam b.dobre warunki ale jestem 2 tygodnie więc obserwuje.Soprecyzuj proszę wypowiedz.Ule oracowales itd
Witam Panie Jarku, chciałbym odnieść się do opini byłego pracownika. My jak najbardziej wiemy kto wystawił tą opinię bo nie często zdarza się nam ukarać pracownika karą finansową. A więc nakreślę dlaczego doszło do tej sytuacji. 1. Porzucenie stanowiska pracy oraz nie dotrzymanie okresu wypowiedzenia. 2. Pozostawienie kwatery w katastrofalnym stanie. Posiadamy zdjęcia uszkodzeń. Oczywiście były pracownik może być nie zadowolony z przebiegu sytuacji ale jak najbardziej decyzja firmy była słuszna i prawna. Pozdrawiam serdecznie Przemek
Witam, jestem pracownikiem firmy od prawie dwóch lat i w tym też czasie rozwiązywałem umowę z firmą Perconi dwukrotnie z powodów osobistych. Muszę przyznać że wypowiedź byłego pracownika jest dla mnie dziwna bo u mnie zawszę było wszystko wypłacone zgodnie z umową. Myślę że jeśli u Pana zostało coś potrącone to z pewnością były ku temu powody. Pozdrawiam
Bzdury piszesz :) Drugi raz jestem pracownikiem , jak by tak było to bym nie wrócił . Ilu ludzi tyle historii... Wypłata sporo przed czasem , zawsze zgodna z godzinami , kontakt z biurem bardziej niż poprawny. Można spokojnie polecać .
Dzień dobry, w jaki sposób można skontaktować się z agencją, by móc porozmawiać z polskimi koordynatorami? Dzwonimy pod podany numer przez Pana Przemysława na tej stronie, jednak nikt nie odbiera.
Witam Pani Marto,jestem caly czas dostepny pod numerem telefonu +4915259607427.Pozdrawiam serdecznie Przemek
Witam, pracuje jako elektryk 2 miesiące i to co mogę napisać o tej firmie to, to że naprawdę jest konkretna i rzetelna. Kontak z firmą odpowiedni, wypłata na czas, nawet i szybciej. Oby więcej takich firm jak Perconi????
Polecam na 100% a Pan Przemysław Konka zawsze rzetelnie pomoże
Póki co współpracuje się OK...Mieszkanie blisko pracy,wszystko ogarnięte.Pani Ola reaguje natychmiast.Jestem operatorem CNC i...Jest dobrze.
Jeżeli jesteś tzw fachowcem że naprawdę przyjdziesz do pracy i wiesz co robić , rozmawiasz po niemiecku to masz napewno zaj**ista ofertę za z*b pieniądze . Kontakt ⭐⭐⭐⭐⭐ zakwaterowanie ⭐⭐⭐⭐⭐ pieniądze ⭐⭐⭐⭐⭐ Wszystko jak w innych opiniach ,
jestem tokarzem slusarzem ogolnire rzemirslnik chyba zadzwonie do tej firmy muwicie ze jest w porzadku pisze sie na to jako tokarz dzieki frezerze za pozytywn aopinie pozdrawiam
Witam, takie bezpodstawne opinię i na dodatek nie zgodną ze stanem rzeczy nie powinno się nawet udostępnić . Jeśli Pan/Pani Baldo ma jakikolwiek dowód to bardzo proszę go przedstawić.Brak słów!!!Mimo wszystko pozdrawiamy serdecznie
Agencja nierzetelna nie polecam robi ludzi w bambuko mieszkania bez internetu standart pożal się boże umawia się a potem warunki inne zamiast pokoi jedynek wspólne
Dziękuję za wystawienie opini mimo że nie jest ona rzetelna. Faktycznie mieszkanie miało tylko jedną sypialnię dla Pani i Syna ale standard wcale nie był zły. Internet był też jak najbardziej. Podjęliśmy działania aby naprawić błąd . Kwatery w Niemczech często są problematyczne ale zawszę można dojść do porozumienia. Szkoda że i w Pani przypadku tak nie było ale to akurat już nie z naszej winy. Z osobami o dużej impulsywności trudno jest dojść do porozumienia. Pozdrawiamy serdecznie
Agencja konkretna zaoferowali mi lepsze warunki jako spawaczowi od poprzedniej agencji, wypłata na czas a nawet dużo szybciej, zadnych problemów jesli chodzi o zaliczke, kontakt z Przemysławem znakomity inne firmy mogłyby się uczyć jak prowadzić pracowników. Myślę że moja współpraca będzie długa. POLECAM!
Dziekuje Ci Szymonie za tak pochlebna opinie:-) Tez jestem zdania ze wspolpraca bedzie owocna!!!Pozdrawiam i wszystkiego dobrego
Polecam. Nie ma co się rozpisywać. Konkretnie, dobrze, fachowo, kasa na czas. Pomoc koordynatora/ki TOP! A o to za granicą chodzi.
Serdecznie polecam firmę. Świetny kontakt, wszystko można załatwić bez problemu oby więcej tak dobrych firm :)
Jak się pracuje w PERCONI GmbH?
Zobacz opinie na temat firmy PERCONI GmbH tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 32.
Jakie są opinie pracowników o pracy w PERCONI GmbH?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 28, z czego 25 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!