Są ludzie, którzy sprawiają, że wyjątkowe chwile stają się jeszcze piękniejsze. I właśnie taką osobą jest Judyta. 🤍
Pamiętam nasze pierwsze spotkanie — było dość formalnie, a moje pomysły… cóż, powiedzmy, że nie wszystkie zyskały aprobatę Judyty! 😂 Dziś wspominam to z uśmiechem, bo jak się później okazało, za tym profesjonalnym podejściem kryje się kobieta o ogromnym sercu, pełna ciepła, dobra i pasji.
Nasza kawa w kawiarni miała trwać chwilę, a skończyło się na trzech godzinach rozmów o ślubie, dekoracjach i wszystkich detalach tego wyjątkowego dnia. Rozmowa tak pięknie się toczyła, że trudno było nam się rozstać. Z każdą chwilą Judyta stawała się coraz bliższa, a ja czułam, że trafiłam na kogoś, komu naprawdę zależy. Później był stały kontakt, ogrom cierpliwości, zaangażowania i troski o każdy, nawet najmniejszy szczegół.
Jest jednak jedna historia, która szczególnie zapadła mi w pamięć. Kilka dni przed ślubem Judyta powiedziała mi, że doskonale pamięta, jak bardzo zależało mi na wyjątkowej ściance — takiej, której jeszcze nigdy wcześniej nie stworzyła. I wiecie co? Zapamiętała moje słowa tak dobrze, że w czwartek zleciła swoim stolarzom wykonanie ścianki specjalnie dla mnie! 🥹🤍 To właśnie pokazuje, jak niezwykłą jest osobą. Nie tylko słucha, ale naprawdę pamięta. Nie tylko wykonuje swoją pracę, ale wkłada w nią serce.
Judyta przystroiła nie tylko salę i kościół, ale również Dworek Wapionka, który zachwycił naszych gości. Wszystko miało w sobie niezwykłą harmonię, elegancję i magię. A bukiet ślubny? Nie sposób o nim nie wspomnieć! Był przepiękny i idealnie dopełniał całość. 🌸
Nie mogę też nie wspomnieć o jej wspaniałym mężu! Oprawa przy torcie, którą dla nas przygotował, zrobiła na gościach takie wrażenie, że na chwilę zabrakło im słów. Gratuluję Ci takiego męża, Judyta! ❤️ Widać, że tworzycie cudowny duet — pełen pasji, talentu i serca do tego, co robicie.
A jeden z najpiękniejszych momentów? Ten, kiedy Judyta weszła do pokoju podczas mojej zmiany sukienki. Nie wiem, jak to opisać, ale poczułam się tak, jakby przyszedł do mnie anioł. Było w tym tyle ciepła, spokoju i serdeczności. A potem… śmiałyśmy się tak, że aż bolały nas brzuchy! 😂🤍 I właśnie za te chwile, za tę naturalność i za to, że oprócz pięknych dekoracji dostałam od Ciebie również tyle cudownej energii, będę Ci zawsze wdzięczna.
Judyta, jesteś kobietą pełną ciepła, dobra, pasji i niezwykłej wrażliwości. Masz talent do tworzenia pięknych rzeczy, ale przede wszystkim masz dar sprawiania, że człowiek czuje się zaopiekowany i ważny. Dzięki Tobie nasz dzień był nie tylko piękny wizualnie, ale również pełen emocji, uśmiechu i wyjątkowych wspomnień.
Dziękuję Ci z całego serca, że byłaś częścią naszego dnia. Za każdą dekorację, każdą rozmowę, cierpliwość, zaangażowanie, śmiech i za to, że pamiętałaś nawet o tym, o czym inni mogliby zapomnieć. 🤍
Nie tylko udekorowałaś nasz ślub — pomogłaś stworzyć wspomnienia, do których będziemy wracać przez całe życie.
Z całego serca polecam Judytę każdemu, kto marzy o czymś więcej niż pięknych dekoracjach. Bo kiedy trafia się na taką osobę, dostaje się znacznie więcej — serce włożone w każdy detal i człowieka, który naprawdę staje się częścią tej wyjątkowej historii. ✨