Ana25.09.2023 11:07
Dzień dobry.
Jestem byłym pracownikiem w firmie Świat Wrażeń i opiszę ,jak to wygląda od " kuchni".
Jeśli chodzi o urodziny na miejscu w firmie,to faktycznie dzieci fajnie się bawią i wychodzą uśmiechnięte. Szkoda tylko ,że właścicielka potem często narzeka na gości : za duży hałas - który powinien być normalny przy tego typu uroczystości ,narzekanie ,że jest zmęczona ,za dużo goście zużywają papieru toaletowego,ręczniki papierowe,wody itp ! przykro to się słucha :( Jest zła,gdy ktoś nie napisze opinii - wymusza, upomina się . Właścicielka przeprowadza również animacje z dziećmi ,ale po przerwanym kursie z j.polskiego ,jest trudno się porozumieć ,by dobrze zrozumiałam co się do niej mówi i tym bardziej pisze . Jeśli ktoś chce tylko animatora w plenerze z j.polskim ,to proszę wyraźnie zaznaczyć ,by nie było rozczarowania. Dodatkowo : - brak klimatyzacji - brak płynu do dezynfekcji - pojemnik od kilku miesięcy jest pusty . - światło jest tylko w WC , ręce myjemy już po "ciemku ".Do tego brak płynów do dezynfekcji łazienki itp . - Właścicielka firmy włącza lodówkę dosłownie 3 minuty przed przyjściem klienta z dostarczonym tortem .Po urodzinach lodówka jest natychmiast wyłączona i drzwiczki zamknięte,często na wiele dni a brak przewiewu w lodówce wiadomo co się dzieje ... - kubki jednorazowe ,nie są zawsze faktycznie jednorazowe.