Paznokcie nie wyglądały tak jak oczekiwałam (obiecano mi ze będą wyglądać prawie identycznie ale nawet nie przypominały inspiracji). Usłyszałam że ,,jak wyjdę i 3 osoby mi powiedzą że fajne to zmienię zdanie”. Jakby coś - ani jedna osoba tego nie powiedziała:-) Niedociągnięty lakier po bokach, chromowany french po 2 dniach się skruszył, zamiast beżu różowa baza (mimo że usłyszałam że jest beżowa.. nie, była różowa). Umówiłyśmy się na ew. poprawę ponieważ nie czułam się z nimi dobrze, okazało się ze jest to dodatkowo płatne. Najgorsze i najdroższe paznokcie jakie kiedykolwiek miałam.
klientka od wielu lat
04.11.2024 10:28
Chodzę do salonu już parę lat i nie spotkałam się z tak krytyczną opinią więc nie sugerowałabym się Pani opinią z uwagi na to, iż często jest to opinia Klientki która po prostu zamiast sprawę wyjaśnić w salonie lubi załatwiać sprawy na forum nie myśląc o konsekwencjach . A od razu po Pani wpisie widać , że nie jest Pani osobą dorosłą, która takie rzeczy jak reklamacje załatwia w należyty sposób. Polecam salon i usługi z całego serca bo jest Pani pierwszą osobą, która wyraziła taką sprzeczną opinie . Nie polecam sugerować się taką opinią, która w nijaki sposób ma odzwierciedlenie do mega zadowolonych klientek i nowo spotkanych osób, które nie potrafią nachwalić się na tak porządnie wykonaną pracę. Pani Kasia jest szczerą, miłą i bezpośrednią osobą i jak coś się nie podoba wystarczy powiedzieć a reakcja jest natychmiastowa. Zawsze potrafi doradzić i przede wszystkim odradzić jeśli klientka zażyczy sobie coś czego nie da się stworzyć na Jej paznokciach. Odpowiednio diagnozuje wszelkie urazy i inne zmiany na paznokciach. Polecam z czystym sumieniem i odradzam czytać opinie osób, które po prostu nie zachowują się jak dorośli ludzie.
26.10.2024 08:00
Czy ktoś z Was będzie chciał się podzielić swoim doświadczeniem? Nadal nie widać zbyt wielu info o przedsiębiorstwie Lord Of Beauty Katarzyna Kulpok w mieście Rybnik.
Zostaw merytoryczną opinię o Lord Of Beauty Katarzyna Kulpok
Nie przegap nowości o Lord Of Beauty Katarzyna Kulpok!