Zdecydowanie NIE POLECAM tego biura rachunkowego i szczerze odradzam korzystanie z ich usług.
Kontakt z biurem to jedna wielka tragedia. Dodzwonienie się graniczy z cudem, a wysyłanie dokumentów przez nich to po prostu kpina. Wielokrotnie słyszeliśmy zapewnienia, że dokumenty zostaną wysłane „jutro”, „dzisiaj” czy „jeszcze tego samego dnia”, po czym nie były wysyłane w ogóle. I tak w kółko — obietnice, czekanie i brak realizacji.
Na zwrócenie uwagi i prośby o przyspieszenie sprawy zamiast konkretnego rozwiązania problemu pojawiały się kolejne wymówki. Pracownicy cały czas zasłaniają się nieobecnością szefowej. Tylko co klienta ma obchodzić, czy szefowa jest w biurze? Za wykonanie usługi i przygotowanie dokumentów odpowiada całe biuro, a nie klient.
Najgorsze jest to, że zamiast normalnej komunikacji i profesjonalnego podejścia można odnieść wrażenie, że klient jest traktowany jak problem, kiedy tylko zaczyna domagać się realizacji tego, za co przecież płaci. Takie podejście jest dla mnie całkowicie nieakceptowalne.
Biuro rachunkowe powinno przede wszystkim zapewniać terminowość, odpowiedzialność i dobry kontakt z klientem. Tutaj niestety zabrakło wszystkich tych elementów.
Zdecydowanie nie polecam. Odradzam każdemu, kto ceni sobie terminowość, sprawną komunikację i profesjonalne podejście.