Paweł07.04.2024 22:01
Pracowałem w firmie przez 6 lat , gdyby nie to że musze poświęcić więcej czasu rodzinie w PL , pewnie nadal bym pracował. Dla mnie największym minusem w tej firmie był brak własnego auta ( przyspieszyło to moje odejście ) choć są tacy którzy je mają , ja miałem już po prostu dość sprzątania (usunięte przez administratora) po innych kierowcach ( choć nie wszystkich bo są tacy którzy o auta naprawdę dbają ).Miały być grupy i nowe auta , działało to może z 3 miesiące i się rozsypało. Jeśli chodzi o dyspozytorów to jeśli robisz swoje to nikt nie będzie się niczego czepiał choć nie raz zdarzały się drobne porozumienia. Jeśli chodzi o pieniądze to jeśli obieca coś Timo to tak jest w inne bajki się nie wierzy. Robota poukładana , czasami zdążają się obsuwy z terminami ale to raczej z winy klienta nie firmy. Dawniej były fajne długie trasy teraz w większości jazda po Niemczech , ewentualnie czasami jakaś Francja , Belgia, Holandia czy Austria. Pieniądze zawsze na czas , a to chyba najważniejsze. Jeśli kiedyś zmieni się polityka firmy odnośnie aut to być może wrócę tam do pracy oczywiście jeżeli będzie miejsce.