NaNie27.10.2025 18:01
Najgorszy salon, w jakim byłam w Warszawie. Trafiłam na 3 zmiany po dwie Panie (bywam często) i wszystkie były nieuprzejme, niezbyt pomocne, i traktowały mnie jak uciążliwą muchę. Jedna z Pań powiedziała, że nie może przyjąć zamówienia online i sprzedać mi go stacjonarnie, bo jak będzie kontrola to tego nie wytłumaczy. Zrobiła to (z obrażoną miną) dopiero, gdy poinformowałam ją, że konsultowałam to telefonicznie z managerami z innych salonów i taka operacja jest jak najbardziej możliwa. Inna sytuacja: chciałam wymienić produkt na taki sam, to nie ma na stanie -chwilę wcześniej dzwoniłam i był. Kilka razy zwrócono też mojemu dziecku, żeby nie wychodziło, bo liczona jest liczba klientów i to uciążliwe. Ciągle są jakieś problemy z wymianą, zwrotem lub usługami. Panie ewidentnie są obrażone, pracują tam za karę i na pewno nie można napisać tu o profesjonalnym podejściu do klienta. Ewidentnie to klient jest dla nich, a nie na odwrót. Nie polecam, zdecydowanie odradzam, jeśli ktoś ma inny salon w okolicy. To niestety najbliższy salon, do jakiego mam, ale -bardzo właśnie głównie "dzięki" wizytom tam, zaraziłam się do marki. OMIJAJCIE, JEŚLI MACIE INNĄ OPCJĘ!