Naprawdę bardzo się dziwię, że jeszcze tutaj nie ma opini. Zwalniają ludzi jak ktoś im nie pasuje, bo np jest asertywny i nie chce posprzątać ludzkich fekaliów na zapleczu (pekla rura piętro wyżej i leciały fekalia na zaplecze). Tym powinny zająć się sprzecjalne służby lub Galeria... Kiedy odmówisz poszprzatania gówien groza Ci, że Cie zgłoszą do skarbówki, bo sprzedajesz ryby na sklep :D "mam nadzieję że macie firmę, bo jak zgłoszę do skarbówki umowy kupna sprzedaży ryb to będzie wielka afera". Ludzie totalnie niekompetentni, z bardzo mała wiedzą. Nawet podstaw nie znają ha. Zwolnią Cie, bo masz l4 :) i nie jest to l4 bo taki masz kaprys, tylko np wylądowałaś w szpitalu przez covida. Albo gorączkę 39 stopni i nie możesz wstać z łóżka. Dla nich masz przyjść i robić, nawet na czworaka. Na sklepie masa roztoczy, swierzb. Leczyłam się 5 razy na swierzb. Po sklepie i zapleczu biegają szczury. Prosiliśmy się kilka miesięcy aby podjechać autem i zabrać co nie potrzebne i posprzątasz szczurze kupy. Od kilku miesięcy nas olewają. Nie ma ciepłej wody. Na zapleczu jeden wielki (usunięte przez administratora) Nie ma gdzie usiąść i zjeść. System kasuje i dodaje sam towar do magazynu. Codziennie brakuje inna kwota w kasie, tak system swiruje. Prosisz o naprawę systemu i nic z tym nie robią. Kasa fiskalna, terminal oraz czytnik kodów bezprzerwy się rozłączają. Klienci się niecierpliwią. Zgłaszane wielokrotnie i nic z tym nie zrobiono. Jak ktoś się rozchoruje nie ma kto przyjść na zmianę. Szef oraz regionalny kierownik mówią że musimy sobie radzić sami i kogoś szukać. A tak naprawdę to oni od tego są. Jak masz l4 głupie odzywki, że jesteś chorowity i że to twój wymyśl, że oni mając gorączkę i covida pracują a nie wymyślają jak my. Ogólnie sklep mają w (usunięte przez administratora) Macie zarabiać mimo zepsutego sprzętu, popsutego systemu.. Macie sobie radzić i tyle. Najnizsza krajowa, plus premie, ale próg premiowy nie możliwy do przejścia, a jesteśmy jednym z najlepiej zarabiających sklepów naszej śmiesznej sieci. Pisać bym mogła naprawdę wiele