Hmm, suma sumarum chyba polecam firmę. Musiałam zmienić miejsce zatrudnienia z powodów osobistych - pełne wsparcie szefostwa i kierownika, interesowali się rozwojem sprawy nawet po rozwiązaniu umowy, więc bardzo ludzkie i empatyczne podejście mnie spotkało. Na wyższych stanowiskach były rotacje za mojego czasu pracy, wcześniejsza górna półka dramat, ale teraz było serio okej, nowi chłopacy się starają. Obowiązków chwilami było aż za dużo, jak zgłosiłam się do góry z przytłoczeniem pracą to co prawda aż miesiąc czekałam ale doczekałam się pomocy i odciążenia z częścią pracy, także no też na plus końcowo. Przy odejściu żadnych problemów w kwestiach prawnych i płacowych, nie próbowano zrobić na mnie wysyku. Biuro było odremontowane więc to też na plus, wcześniej kiepsko było z ogrzewaniem. Wiadomo, praca u kogoś nigdy nie jest pracą marzeń, ale nie zmieniałabym zatrudnienia gdyby nie sytuacja prywatna. Fajny system delegacji, nigdy nie ma parcia - musisz jechać. Generalnie narracja mocno zaczerpnięta z dużych korpo z młodym zespołem, nowy młody szef widać, że mocno się inspiruje - mapy pomysłów itd... jest potencjał, ale firma potrzebuje większej ilości pracowników na ilość obowiązków. W zimowym okresie nadgodziny nie do uniknięcia, nie jakoś dużo i nie na każdym stanowisku - ale na moim przez prawie 4 lata - 3 lata były te nadgodziny.
Najbardziej na plus - zmiana osób w biurze na przestrzeni lat na świeże głowy, niemonotonne stanowisko - w sumie każdego dnia tygodnia ta praca wyglądała trochę inaczej. W chorobie - bez problemu home office itd... w nowym miejscu zatrudnienia nie ma na to szans np.