Nie polecam, mój kolega pracował tam 4 miesiące z czego jeden miesiąc na czarno bez umowy, nie mówił że jest tragicznie ale wiele wskazuje na to że jest to prywaciarz typu Janusz i Mietek biznesu. Może krótka napisze co słyszałem może komuś pomoże to w podjęciu decyzji czy warto. A więc tak praca jest od 08 do 16 jeździ się autem ale umowę się ma na sprzedawcę niezła parodia, jesteś od wszystkiego, myjesz szklanki talerze sztućce bo trzech chłopów nie potrafi sobie umyć po sobie, zbierasz (usunięte przez administratora) bywa że (usunięte przez administratora) z kosza się wysypują więc oni nie zmienia jeszcze ci (usunięte przez administratora) na ziemię żebyś widział/a totalna parodia, za brak szacunku do pracownika, następna sprawa jeździ się autem który nie ma klimatyzacji przy upałach jakie są w lecie jest nie do wytrzymania, kolega dwa razy wylądował na SOR z przegrzania, wynagrodzenie to oczywiście najniższa krajowa, ewentualne nadgodziny które są zazwyczaj zawsze bo jest tak robione że nie wyjdzie się normalnie po ośmiu godzinach, malowanie napisów na upale, obsługa klienta, sprzedaż itp, jeżdżenie po jedzenie kilka razy dziennie wraz z papierosami, wożenie z budowy pracodawcy (usunięte przez administratora) śmierdzących, a na końcu ci powiedzą że nie przedłuża ci umowy bo wróciła pracownica która jest jak się okazuje rodzina w sumie dobrze bo kolega teraz pracuje w Krakowie i zarabia w miesiąc tyle ile pracownik w pięć miesięcy u nich. Także nie polecam ale dobrze ze Rooster zna wielu ludzi i prowadzi bogata stronę internetową na całą Polskę dobrze że mówił napisać to tam a ja tu żeby ostrzec ludzi ze to są Janusze.