01.08.2023 14:11
Firma bardzo fajna, można się ze wszystkim dogadać i pracować zdalnie. Spoko elastyczne godziny pracy. Fajnie, że można mieć wpływ na to co się dzieje a nie załatwiać papierologią jakieś tematy.
19.07.2023 09:14
Nie polecam, piszesz kod na rozmowie na proste i skończone zadanie, tłumaczysz proces. Nagrywają temat poczym otrzymujesz odpowiedź, że napisałeś za dobrze więc cię nie przyjmą. Porównują pracę kandydatów do ChatGPT zamiast do własnej wiedzy i umiejętności.
Rekruter
20.07.2023 10:35
Na rozmowie rekrutacyjnej został Pan poproszony o napisanie kodu. Po rozmowie dosłał Pan kod, który Pan jak określił sam zoptymalizował i zreafktorował. Dziwnym trafem ten nowy kod wyglądał kropka w kropkę jak kod który generuje ChatGPT czy można wyszukać na Stacku oraz nie miał zupełnie nic wspólnego z kodem napisanym na rozmowie. Doceniamy w pracy korzystanie z takich narzędzi i znajomość najnowszych technologii. Jednak nie akceptujemy wysyłania jako swojego czyjegoś kodu, dlatego ten dosłany kod nie został uwzględniony przy ocenie Pana kandydatury.
Nie przyjęliśmy Pana z innych powodów, które opisałam Panu w wiadomości prywatnej.
Aga
12.09.2022 23:05
tragiczna wspolpraca, tragiczna firma. Wiecznie cos nie dziala, odradzam wspolprace. Wlasciciel jakby na prochach.