Pager21.12.2025 07:32
Rozlatujące się pojazdy, brak jakiegokolwiek socjalu, dodatków, premii, brak uczciwości, zmienia zasady gry na swoją korzyść, uważać na (usunięte przez administratora), a wsiądziesz w auto rozklekotane i będziesz czasem zmuszony jeździć przeładowany po kilka ton, albo będziesz chciał skończyć szybciej, pokażesz że potrafisz to da ci więcej paczek i dalej. Jak tam trafiłem to już trzeba było robić, ale mogłem od razu uciekać jak dwóch innym chłopaków świeżo po tym jak się zatrudniłem. Bardzo źle zostałem tam potraktowany, przede wszystkim bardzo przedmiotowo i za to należy się pała z minusem, wytrzymałem tam aż 3 miesiące bo się tak łatwo nie poddaje u staram się tworzyć miejsce, w którym pracuję, miarka się jednak w końcu przebrała jak dostałem któregoś dnia znowu starego klekota i wcześniej kilka innych akcji się wydarzyło, za dużo tego. Są tam niektórzy fajni chłopacy i siedzą tam tylko dlatego, że mają wygodne rejony i mogą szybciej pracę skończyć, ale narzekają na to miejsce bo tam jest (usunięte przez administratora) ogólnie w tym Będzieszynie, jest też jeden (usunięte przez administratora) oj tak, co to myśli że jak będzie robił wszystko co mu pan każe to będzie miał dobrze i pracuje na najgorszym sprzęcie i czasem po 12h za tą samą dniówkę, tak (usunięte przez administratora)to o tobie mowa, beka jest z ciebie na magazynie i bardzo na to zasłużyłeś tym co ty gadasz, ps. usiłowanie nam załatwić (usunięte przez administratora)żebysmy myli auta na myjcę na złotówki, ty jesteś idiotą bez szkoły, nie pozdrawiam ciebie za to że chciałeś do mnie z łapami skoczyć, spotkam ciebie na osiedlu to uważaj żebyś w pysk nie dostał jak nie będę z rodziną, pokażesz wtedy jaki (usunięte przez administratora) jesteś poza kamerami i poza pracą, żebyś tylko policji nie wzywał, masz pecha że wiem gdzie mieszkasz i jest to za bardzo blisko mnie