Nie wiem jak Pani kierownik sali może się tak zwracać do gości oraz pracowników. Totalne (usunięte przez administratora)
Już nigdy tam nie zawitamy póki ta Pani będzie tam "kierować"
Całkowity brak szacunku do człowieka.
obiektywna
17.08.2026 17:12
myślę że wywiązała się jakaś niewygodna sytuacja i stąd taka opinia. a inne wpisy są dowodem na to że to nie notoryczne
Dominika
19.08.2026 09:53
U Ciebie doświadczenie było zupełnie odwrotne, więc aż ciekawi mnie skąd taka rozbieżność?
22.07.2026 09:16
Trzeba mieć doświadczenie, miejsce na poziomie i ten poziom od pracowników jest wymagany. Negatywne, krzywdzące opinie wystawiane są przez osoby, które tego poziomu nie utrzymują i są nieprofesjonalne w swojej pracy, również względem gości.
Ruda
22.07.2026 09:38
Ale wiesz. Jeśli trzeba mieć doświadczenie to po kiego przyjmują bez? I z drugiej strony skoro widzicie ze ktoś sobie nie radzi to nie powinno sie pomoc i nauczyc?
19.07.2026 08:15
Prawda o tym miejscu pracy. Chciałbym tylko przestrzec innych myślących o podjęciu pracu w tym miejscu. Jeśli nie chcesz być wyciśnięty jak gąbka z sił motywacji chęci do pracy to omijaj to miejsce z daleka. Święta trójca. Sylwia,Andrzej i Marek to ludzie fałszywi co innego mówią co innego robią. Nie maja szacunku do innego człowieka.
22.07.2026 09:25
Przykre, że oczerniasz dobrych ludzi, którzy robią dobrą robotę
Może znajdzie się osoba aktualnie zatrudniona, która będzie chciała powiedzieć nam coś o zatrudnieniu w firmie Stara Palmiarnia Mimoza Kajetan Rak w mieście Rybnik? Czekamy na Wasze opinie!
Ańdzik
30.01.2023 13:32
Pracowałam w Starej Palmiarni Mimoza :) niestety mój etap kariery w tym miejscu jako ''KELNERKA'' dobiegł końca ...
Nie będę owijać w bawełnę ;) ale szczerze polecam !! ogrom wiedzy i nauki wchłonięte jak gąbka. Pan menadżer z ogromną wiedzą chętny by się z nią podzielić ( zaczynałam zupełnie jak laik, zielona w temacie).. Na początku było ciężko wiadomo przeważnie nigdzie nie jest łatwo ale z biegiem czasu było spoko dużo też zależało od humoru tych nad nami ;) :) , po czasie robił się już zgrzyt między mną a '' kierowniczką '' (troszkę niesprawiedliwe traktowanie, odczułam brak szacunku ) ale tłumaczę to po prostu '' złym dniem'' owej Pani :)dlatego też postanowiłam zrezygnować(nie miałam wyjścia ) ... Do meritum jak już się załapie bakcyla to idzie się przyzwyczaić do presji aby było wszystko na tip top ;) goście zawsze zadowoleni także co tu dużo pisać trzeba było dawać z siebie 100 %(ale to raczej w każdej pracy trzeba :) ) (bynajmniej wiedziałam za co to robię bo płaca naprawdę na plus ) Obserwując inne czynności związane z Starą Palmiarnią mogę jeszcze tylko dodać aby szanować osobę za wykonywaną pracę czy to zmywak, sprzątanie , magiel , pomoc kuchenna, kucharze ,sprzątaczki bo naprawdę każdy robi to jak najlepiej potrafi ;)koledzy muszą się wspierać ( to tak na przyszłość)
Ogólnie kontakt z pracownikami na 5 !!
Właściciele również przesympatyczni ludzie :)
przyszłym pracownikom życzę wytrwałości , ZDROWIA ! 100 % zaangażowania , bo naprawdę warto efekty są zadawalające człowiek jest z siebie dumny , Stara Palmiarnia jest PROFESJONALNA !!! a doświadczenie i wiedza tam zdobyta jest na całe życie :)
Ańdzik
31.01.2023 16:37
Niestety padło zbyt wiele przykrych słów które nie powinny być w ogóle wypowiedziane ( tyczyły się również w sprawie mojej strefy prywatnej) nie będę tu cytować dokładnie jakich, ale doszło do mnie to że gdy ma się małe dzieci to nie ma co się w to pakować ( bo też różnie bywa)a ja wojować z nikim nigdy nie chciałam i nie chce :).Tak właściciel został poinformowany o odejściu ... :) a co do umowy to od września do grudnia byłam bez ( styczeń-luty miały być umowy)
Napiwki oczywiście były i to bardzo fajne
Gabriela
03.11.2022 17:36
Witam,znam.mimoze praktycznie od dziecka,chodziło się na zabawy i do palmiarni.teraz może i jest fajnie ale każdy ma przed oczami stara może.przydalby się w Niedobczycach lokal nie otwarto do 15 a w soboty i niedziele wogole zamknięty tylko lokal gdzie po pracy ,w weekend można by przyjść na kawę,ciacho czy lampkę wina,spotkać się pogadać
Trudno jest przyjść do 15 jak wszyscy pracują a jak mają wolne to mimoza zamknięta
.i mam pytanie czy to jest typowo lokal na przyjęcia czy można tu przyjść prosto z drogi i sobie coś zamówić a w niedzielę czy można przyjść i zjeść obiad z rodziną
Chyba że to będzie lokal ala
Iwona w Radziejowie typowo nastawiony na wesela i inne przyjęcia
A mogłoby być tak fajnie.
StaraPalmiarniaMimoza
19.11.2022 21:16
Witam serdecznie.
Lokal na chwilę obecną, do końca 2022 roku, jest otwarty tylko w formie domu przyjęć - posiadamy 3 sale, w których można organizować rozmaite uroczystości. Godziny otwarcia 9:30 - 15:00 (co zaznaczamy również na naszej stronie internetowej) to godziny podane dla osób pragnących skontaktować się z naszym Managerem w celu uzyskania informacji odnośnie możliwości rezerwacji sal na przyjęcia, bądź umówienia dowozu cateringu :) z początkiem 2023 roku planujemy otworzyć restaurację - jej godziny otwarcia, wszelkie informacje odnośnie menu, wydarzeń organizowanych na terenie obiektu - będzie można sprawdzić na naszej stronie internetowej - www.starapalmiarnia.pl bądź obserwując nasze media społecznościowe.
Pozdrawiam,
pracownik :)