znowu ja - 2012-02-28 08:39:31
..... a proszę Was bardzo, droga wolna. Chcecie to idźcie do innej roboty.
Z waszym wykształceniem, inteligencją itd. ,po jaką cholerę męczyć się ze złodziejami.
a przecież szanse i możliwości wielkie- wyjechać do Niemiec..... o i na tym koniec, brak pomysłów;)
Wiemy że nie każda może wyjechać, ale tak samo wiemy że boli nas nie nasze nieszczęście i niedola, tylko czyjeś awanse, lepsze kontakty z ludźmi, a nawet cudzy uśmiech traktujecie jak podstęp!!!
walnijcie się czasem w łeb to może wróci myślenie, wiecznie niezadowolone, zgorzkniałe święte krowy!
Wszystko źle,a jak tam wasza lojalność wobec zakładu, a wasz wkład w jego rozwój, a szacunek do siebie nawzajem( nie wspomnę o szacunku do przełożonych), kawka, papieros, plotki i dobrze, ja nie wytykam, ale po jaką cholerę narzekać że źle, najeżdżać na ludzi, moralizować jak "święte"ale żadna nie widzi własnej [usunięte przez moderatora], nawet styl ubierania wam przeszkadza, stylistki od Prady się znalazły. Przychodzicie do roboty ze skrzywionym pyskiem i dymu już na wejściu szukacie, jedna drugą podkręca i piłeczka się cały dzień toczy.... narzekać, narzekać, narzekać..........
Chcecie by było lepiej to musicie docenić to co macie, bo jak przyjdzie wam na zasiłek iść (a to całkiem realne) to będzie za późno by powiedzieć że w KPM-ie nie jest źle.
wyobraźcie sobie że dziś dyrekcja mówi- PAŃSTWU PODZIĘKUJEMY, i co? no właśnie, całe wasze [usunięte przez moderatora] życie staje się koszmarem!!!!
????może i jesteśmy święte krowy , ale przynajmniej nie rogate! A tak co do reszty wypowiedzi to nie musimy nikomu udowadniac własnej wartości i pchac się na stanowiska tak jak co niektórzy co do niedawna nie mieli nawet średniego wykształcenia a teraz wszystkie rozumy pozjadali.
INTELIGENCJA a cóż to takiego w Pani rozumowaniu , bo ów inteligencji nie nabywa się tak od razu ! A może Pani zapyta się swojego wykładowcy:) i może przyjdzie czas ,że weżniemy z Pani przykład , bo jak narazie to nie ma z kogo.