Aldiver Flexcraft
3 213

Opinie o Aldiver Flexcraft

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aldiver Flexcraft

PistOfWorler

Najgorsza obsluga w biurze w zyciu czekam juz 6 godzin i 20pare innych osub i nawet nie wiemy na co czekamy

Psiutek98

W najbliższym czasie wyjeżdżam ze znajomym do pracy przez te agencję. Gdyby ktokolwiek chcial podzielić sie swoimi odczuciami na temat pracy prosze o kontakt psiutek98@wp.pl z racji usuwanych opini

Psiutek98

W najbliższym czasie wybieram sie ze znajomym do pracy w Holandii, przez te wlasnie agencję. Z racji usuwanych opinii chcialabym prosic o pare slow i szczerej opini na maila psiutek98@wp.pl

Kobieta

Ja idę w poniedziałek do Flexa.. pewna praca. Zobaczymy jak bedzie. Pani obiecywala hotel z restauracją, barem i siłownią haha :D

malutki
@Wojtek 22.06.2018 14:57

Ja pier////le kolejny bałwan który opowiada jakieś bzdety ,baranku jeden z drugim zastanów się dwa razy ,jeśli ci się nudzi walnij sobie baranka w scian ie a nie pisz takich absurdalnych rzeczy

misiekBleisiwjk

pracowalem tam 3 miesiace. polecam. praca w szklarni na papryce. lepiej miec doswiadczenie bo jak nie masz normy np 180kg na godzine to papa. ja mam 400kg /godz wiec luz. wyplata moja to 450 euro na tydzien po odliczeniu mieszkania ubezpieczenia i roweru do pracy. godzin w tygodniu mam ok 60. do pracy blisko ludzi mili koordynator tez spoko. nie bedziecie podskakiwac robic awantur a bedzie jak chcecie. cwaiacy leca pierwsi. i zadna polska karta nie zaplacicie w kasie w sklepie w holandii. tylko na stacji paliw. od razu zalecam isc do np ING w holandii i wyrobic ich karte. pozdro

Łukasz Plesni@k

Dejta spokój juz Jo zrobia z wami porzadek niedługo My tu wszystkie z jednej wsi

Zainteresowany

Podpowiedzcie jak się dostać do agencji?

Aldiver Flexcraft
pracodawca
@Zainteresowany 08.06.2018 17:21

Zainteresowany - prosimy o kontakt telefoniczny: +48 77 474 68 08 lub + 55 239 62 65, lub email na adres: praca@flexcraft.pl. Pozdrawiamy :)

Ramona22

Hej co sądzicie o ofercie w delf na gerbery? Mam okazję się tam znaleźć tylko nie wiem czy skorzystać. Pani przez telefon miła i zabawna. Wydaje się jakby chciała pomóc lecz zastanawiam się co do podjęcia pracy bo wpadłam na różnaaaaa pracę w Holandii i wolę się upewnić. Proszę o pomoc i dawajcie jakieś informacje

Anka
@Ramona22 26.06.2018 15:48

W Delf ? ja przez Flexcraft pracowałam przy gerberach ale w Pijnacker. Jak to to samo to polecam. Zjechałam bo musiałam ale gdybym mogła to zostałabym dłużej. Wypłata fajna, na czas.

jbd

Witam, bardzo proszę o opinie nt pracy w firmie B4P na stanowisku order-picker w dziale E-Commerce. :) Czy warto? Pozdrawiam

Jan
@jbd 19.06.2018 13:12

Właśnie zakończyłem pracę tam. Była dziwna sytuacja bo z rana siedziało 4 ludzi w kantynie przez 3 dni, było to jakieś 2 tygodnie temu. Zapytałem się innych o co chodzi to mi powiedzieli, że to są właśnie ludzie z interkomu, których odsyłali bo nie było pracy, więc bym uważał

Były pracownik

Przez kilka tygodni zarabialem około 120euro/tydzien pracując po 10h dziennie. Oszukują.. Dodatkowo nie powiedzą czego tak mało ani nic. Zakwaterowanie nie powiem że fajne. Wyposażenie nawet spoko. Wszystko dostałem, .. Jak by płacili normalnie to firma PIERWSZA Klasa.

Aldiver Flexcraft
pracodawca
@Były pracownik 11.06.2018 00:19

Szanowny "były pracowniku", jak wiadomo na stawkę mają wpływ min takie czynniki jak: wiek pracownika, CAO pracodawcy i inne. Jeżeli obowiązuje Pana stawka wiekowa to będzie Pan zarabiał mniej niż osoby poza nią. Są to czynniki niezależne od nas. Dla pracowników, którzy mają wątpliwości dotyczące wynagrodzeń stworzyliśmy skrzynkę infoeu@flexcraft.eu. Tam dział księgowości stara się wyjaśniać wszystkie niezgodności.

Mateusz1987

Bardzo dobra i uczciwa firma polecam wszystkim. Wszystko się zgadza nie ma żadnych nie jasności krótko mówiąc finanse mieszkanie dojazdy wszystko na 5+.

Aldiver Flexcraft
pracodawca
@Mateusz1987 16.06.2018 23:22

Cieszy nas rosnące grono zadowolonych pracowników! Dla nas to tylko dodatkowy bodziec, aby dążyć do jeszcze wyższych standardów!

Janek XxX

Zdecydowanie możemy polecić firmę. Wszystko jest ok. Od przyjęcia w biurze przez koordynatora i najważniejsze sama pracę i wypłaty Dziękujęmy za szansę pracy

Aldiver Flexcraft
pracodawca
@Janek XxX 17.06.2018 07:51

Dziękujemy za pozytywną opinię. Naszym celem jest dążenie do tego, aby jak najwięcej osób było zadowolonych ze współpracy z nami.

misiek

Bardzo pilnie proszę o opinie na temat pracy jako order-picker w B4P w dziale e-commerce. Polecacie? Z góry bardzo dziękuje :-)

Jakub

Może ktoś udzielić info ile można zarobic przy kurczakach w scherpenzel?? Jakie zakwaterowanie domki hotel mieszkanie warunki?? Odpowiedzi poproszę na kuba771@amorki.pl

Cats

Pracuje przez tą agencje dla pets. Pracy jest bardzo dużo, sporo nadgodzin. Wypłaty w przedziale 350-500e. W zależności czy pracuje się na weekendzie, na jakim dziale. Zakwaterowanie jest w porządku jak na agencyjne. Jedyny minus to fakt, iż należy poinformować agencje z 4 tygodniowym wyprzedzeniem o rezygnacji z pracy lub przejściu na własne zakwaterowanie. Inaczej pokrywa się koszta mieszkania za 4 tyg.

Patrycja

@Seba, napisz coś więcej. Z jakiego konkretnie powodu nie polecasz? Jakie jest wynagrodzenie w tej firmie? Kto z was jeszcze podzieli się opinią o Aldiver? Zapewniają zakwaterowanie?

Radekg73.
@Radekg73. 24.05.2018 11:55

@ Seba wyslij mi coś na e-mail ok /radekg73@tlen.pl /

Arman

Witam. Wyjeżdża ktoś jakoś na dniach przez tą agencję ??

Pretorianin
@Arman 28.05.2018 16:06

I słusznie. Szukaj innej agencji. Uwierz wszystkie negatywne opinie to sama prawda, przekonałem sie na własnej skórze. A te rzadkie pozytywne to bije zakład, że w wolnej chwili piszą pracownicy flexa... żałosne. Uwierz nie ma ani jednej rzeczy, za którą mógłbym pochwalić tą firmę. A najgorsze są warunki mieszkaniowe i totalna olewka ze strony biura. Jak już jesteś na miejscu to nic nie załatwisz. A na umowach masz JEDEN dzień wypowiedzenia. W każdej chwili możesz stracić dach nad głową, byłem już świadkiem jak ludzie tak tracili z byle powodu, nawet choroby... Nie pchaj sie w to (usunięte przez administratora)

Łukasz

Witam,po przeczytaniu opinii o firmie flexcraft dziwił mnie jeden fakt. Jak firma może persperowac jeżeli wszyscy na nią narzekają i jest tak źle ? Godziny pracy źle zarobki źle zakwaterowanie źle ,a jedna ciągle działa i ciągle przyjmuje ludzi do pracy hm zrezygnowałem z oferty tylko dlatego bo oddałem się opinni z Internetu trudno szukałem dalej aż znalazłem ofertę prze agencje w Polsce w której był p Marcin nie powiem konkretny gość wysłał mnie do pracy lecz nie podawał nazwy agencji a nazwę pracy do której mam iść więc oczywiście poczytałem jego opinie i wyjechałem , wyjeżdżam rano do biura patrzę flexcraft hahaha nie uwierzycie jakie było moje zdziwienie , więc stało się szybką rejestracja w biurze po 2 bądź 3 godzinach przyjechała pani która zawiodła mnie na lokacje wprowadziła wyjaśniła i pojechała tego samego dnia zadzwoniła z informacją kiedy mam sofi numer oraz dowiedziałem się że następnego dnia idę do pracy, mina tydzień drugi patrzę wypłata się zgadza mieszkanie w bloku nie ma na co narzekać więc się pytam co jest z wami ludzie nie tak że tak tu wypisujecie takie głupoty ? Czy szukacie domów z basenem i 1000 euro tyg.? Jeżeli co nie którzy nic nie umieją ? Więc tak jeżeli ktoś to czyta przed wyjazdem nie nawracajcie uwagi co tu wypisują bo to banda nieudaczników którym to nic nigdy nie pasuje najlepiej skontaktujcie się z biurem bez pośrednio niech wam wyślą ofertę jeżeli macie jakieś obawy przed wyjazdem . Moim zdaniem firma godna poleci !!!!

Xxx

Zawsze byłam daleka od pisania opinii na temat byłych pracodawców ale w tym przypadku postanowiłam zrobic wyjątek A wiec... agencja jak każda inna, raz lepiej raz gorzej, chociaż zawsze jest to jakaś alternatywa dla ludzi chcących zarobić więcej niż w Polsce Podejście do człowieka... zerowe Wynika to z tego ze ludzie Polacy zarządzający w tej firmie sa to ludzie nieposiadający żadnego wykształcenia którzy wyrywając sie do większego miasta dorobili sie kosztem innych pracowników Szacunek, pomoc - to nie istnieje w tej firmie.(usunięte przez administratora) Przecież agencje pracy sa po to żeby pomagać ludziom a nie mieszać ich z błotem Kariera przez łóżko - jak najbardziej Wystarczy przeanalizować gdzie osoby pracujące przy biurku pracowały w niedalekiej przeszłości, podkreślam bez znajomosci języka Niestety nie kazdy ma szacunek do samego siebie Jeżeli ktoś kto jest w stałym związku chce podjąć prace w tej agencji, zdecydowanie odradzam, pracownicy firmy zrobią wszystko zeby zepsuć dotychczasowe reakcje osób przez nich zatrudnionych Cóż takie wlasnie sa realia pracy w tej agencji

Xxx
@Bezłożkasieda:))) 17.05.2018 22:23

Dobrze wiem ze odpowiedzi do moich komentarzy dodają ludzie z biura, miło ... Co jest ciekawe na tym forum: komentarze chamskie, obrażające firme sa publikowane, moje grzeczne i miłe usuwane przed dodanie, czyżby zawierały prawdę? A może po prostu ktoś tu sie boi ze pewne fakty ujrzą światło dzienne... Nie chce mi sie bawić w kłótnie na forum, po prostu chciałam dodać rzetelna opinie, chłopie ????

Jasiek

Podpowiedzcie jak dostać się do firmy?

Potrzebna_pomoc

Zastanawiam się nad wyjazdem przez tą agencję i szukam kogoś kto by mógł potwierdzić rzetelność informacji jakie są podane na stronie pracodawcy. Stawki wiekowe czy nie? Ile wynoszą opłaty za mieszkanie, dojazdy? No i pozostaje kwestia mieszkań, czy rzeczywiście są tak dobrze wyposażone jak na zdjęciach? Czy jest ktoś kto trafił na fatalne warunki mieszkaniowe i w jakiej kto było lokalizacji?

OK
@Potrzebna_pomoc 13.05.2018 20:28

Ja pracowałam w Dordrechcie, trafiłam na hotel - naprawdę fajne warunki. Para, którą poznałam w busie trafiła do jednego pokoju, który nie był poprostu posprzątany i było kiepsko. Wystarczył telefon do dziewczyny, która ich rekrutowała i ogarnęli temat, przeprosili. Ja musiałam zjechać miesiąc temu ale wracam za 3 tygodnie. Wypłaty na czas, ze wszystkimi dodatkami

Michal

Dość Ciekawa i dogłębną opinią pracodawcy.... Nie rozumiem co sprawy łóżkowe mają z wykonywaną pracą? Czyżby ktoś czuj się odrzucony? Pracuje w tej firmie już jakiś czas i nie mogę narzekać, tak jak mi Pani w biurze powiedziała tak jest wynagrodzenie na czas A lokacja nie mam na co narzekać.... wiadomo nie jest to luksus ale jak na mieszkanie firmowe to nie mam się czego doczepic . Polecam ja i moja dziewczyna

Misiek i Miśka

A my wbrew krążącym tu opiniom jesteśmy zadowoleni. Pieniądze na czas, mieszkanie również ok. Dziękujemy i możemy polecić

anonim

(usunięte przez administratora)

gg

a wiesz co, ona jest moją koordynatorką i nie jest zła i nie wiem jak kiedyś ale zna język, różnych koordynatorów miałam, a ona jest ok - zorganizowana, normalna

bez gorzkich żali

Cóż za łóżkowe opinie - ciekawe, ciekawe, analiza dogłębna pracowników biurowych. Ciekaw jestem skąd takie wnioski i o czyich biurkach mowa. Pracuje tu od jakiegoś czasu i nie wchodziłem nikomu pod biurko, do łóżka czy gdzie tam niby trzeba. Serio myślicie, że każdy kto ma "lepsze" stanowisko ma je, bo komuś się wypiął? Żal zadek ściska, że wy wyedukowani z fantastyczną znajomością języka nie macie ciepłych posadek? no życie, pozdrówka

bez gorzkich...

Pracuję dłuższy czas, nie istotne. ale nie ma co strzec moralności innych ;-) Ja najwyraźniej trafiam na tych dobrych ludzi - nie tylko w tej firmie trzymaj się i samych odpowiednich ludzi na Twojej drodze

Kaka

Brak organizacji po przyjeździe do Holandii tydzień siedzenia bez pracy trzeba było uciekać strata czasu pieniędzy szkoda nerwów

Tymtym

polecam agencje pracowałem kilka sezonów w okresie wakacyjnym - przy mięsie- na myjce, dość cięzko, ale dało sie przeżyć, póżniej szklarnia z kwiatami pod roterdamem - dobrze było, ale kondycja też była potrzebna, myliśmy szyby i różne inne rzeczy, wcześniej jeszcze magazyn ( vomar) ale jak jeszcze marne stawki dla młodych dawali to gó...zarobiłem, najlepiej chyba na rozładunku było - najlepsza kasa. Mieszkanie - raz lepsze, raz gorsze, ale ogólne na plus

Bella

No agencja że szkoda słów . Która glupia to za łóżko myśli coś osiągnie w tej firmie i że głupie naiwne żony na to pozwalają i łykają takie zachowania , podejrzewam że panie też z biura nie lepsze. Nie polecam pracowałam i pozdrawiam tych za biurkiem.

Robert

Witam wyjeżdżam w niedzielę do pakowania mięsa w Gorinchem może mi ktoś napisać jak tam się sytuacja przedstawia z pracą ,mieszkaniem itp.

mały
@Adi 1 26.04.2018 20:09

Ja pracuje w Vion Scherpenzeel i powiem tobie ze jest dobrze ,może i trzeba robic troszkę ciężko ale nic nie ma za darmo,ludzie w Vionie sa wporządku już pracue 7 miesięcy i jestem zadowolony

Rzetelna opinia

Firma jest wypłacana potwierdzam. Mieszkania da sie przeżyć. To tyle z plusów teraz minusy. Koordynatorzy maja cie gdzies pomijajac fakt ze lubią poleciec z tematem , malo godzin , w firmie jedna wielka anarchia. Jak im się nie spodobasz to cie zgnoja i nie zarobisz chyba co najwyżej 50 e na tydzień ogolnie (usunięte przez administratora) Nie pozdrawiam

Zostaw opinię o Aldiver Flexcraft - Gorinchem

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aldiver Flexcraft