Aldiver Flexcraft
3 226 6 1

Opinie o Aldiver Flexcraft

Piter

Nie Polecam , totalna masakra. Kwaterują na hotelu gdzie za tydzień trzeba płacić 95 euro a za korzystanie z pralki i suszarki trzeba osobno płacić, za rower czy samochud potracają prawie 20 euro wiec jak masz mało godziń to nawet na życie nie zarobisz o odłożeniu czegokolwiek nie wspomne. W hotelu jest miedzynarodowo wiec trzeba ueazac na życie i własne zdrowie . Nie polecam pracy w firmie Vion od mięsa bo tam pracuje sie bez rękawiczek ochronnych a można złapać jaką chorobe , gołymi renkami bierzesz mięso to sie w głowie nie mieści,

Aldiver Flexcraft
pracodawca
@Piter 05.08.2018 11:38

Drogi Piter - bardzo przepraszamy jeżeli nasza oferta nie spełniła Twoich oczekiwań. Robimy co w naszej mocy aby oferowane mieszkania nie były drogie i były na wysokim poziomie. Możliwe jest także wynajęcie własnego mieszkania lub pokoju, jeżeli nasze mieszkania nie spełniają Państwa oczekiwań. Co do pracy w firmie Vion to mamy kilkuset zadowolonych z pracy pracowników , a ponieważ jest to praca z żywnością , firma bardzo dba o zasady higieny i bezpieczeństwa pracy.

Hdk
@Piter 05.08.2018 11:38

Wszystko opisane jak jest

Antek
@Piter 05.08.2018 11:38

Prawde napisał

Mini

Zdecydowanie odradzam! O gorszą agencję i koordynatorów naprawdę ciężko. Ludzi traktują bardzo przedmiotowo, zero kontaktu w razie problemu, cały czas cię lekceważą. Solarisy to grosze, kary są za byle (usunięte przez administratora) a dodatkowo cały czas przerzucają z miejsca na miejsce bez uprzedzenia. O warunkach nie wspomnę bo szkoda słów. Najgorsze jest to, że nawet jak nie ma pracy to magazynują ludzi. O wielu rzeczach nie mówią, jeśli już ktoś się decyduje na współpracę z nimi radzę dobrze przeczytać umowę.

Aldiver Flexcraft
pracodawca
@Mini 06.09.2018 21:39

Droga/Droga Mini. Bardzo nam przykro, jeżeli spotkały Cię jakieś nieprzyjemności. Robimy co w naszej mocy, żeby nasi pracownicy byli zadowoleni z pracy i naszej obsługi, i mamy wielu zadowolonych pracowników, którzy współpracują z nami od lat. Wszystkie informacje na temat płacy, kosztów i potrąceń są zawarte w umowach. Informujemy o nich również podczas rozmowy telefonicznej oraz dodatkowo przesyłamy wszystkie informacje mailem. Jeżeli zatem jakiekolwiek punkty umowy nie zostały dotrzymane bardzo prosimy o kontakt w celu wyjaśnienia sytuacji. Pozdrawiamy.

Jacek
@Aldiver Flexcraft 07.09.2018 11:46

Co za bzdury wypisujecie!

Antek
@Aldiver Flexcraft 07.09.2018 11:46

Zapomnieliście dodać że przez telefon mówicie co innego a rzeczywiście jest inaczej. Nawet nie wiecie często na czym polega praca i na miejscu sie okazują nowe fakty.

Robert

Witam wyjeżdżam w niedzielę do pakowania mięsa w Gorinchem może mi ktoś napisać jak tam się sytuacja przedstawia z pracą ,mieszkaniem itp.

mały
@Robert 21.04.2018 08:43

Siemasz Spyataj czy to jest firma Vion w Scherpenzel

Adi 1
@mały 25.04.2018 00:35

Hej to jest firma vion schetpenzeel. Wiesz coś o nich ? Bo ja tez chce jechać na 4 mc

Adi 1
@mały 25.04.2018 00:35

Tak Robert to jest ta firma vion ..... wiesz coś o nich bo ja tez chce wyjechać na 3 miesiące

Seba
@Adi 1 26.04.2018 20:14

Vion to z daleka omijać. Byłem pracowałem . Widziałem.

mały
@Adi 1 26.04.2018 20:09

Ja pracuje w Vion Scherpenzeel i powiem tobie ze jest dobrze ,może i trzeba robic troszkę ciężko ale nic nie ma za darmo,ludzie w Vionie sa wporządku już pracue 7 miesięcy i jestem zadowolony

Nowy
@Robert 21.04.2018 08:43

Witam ja też śmigam w niedzielę do bleiswijk do biura Ty też czy od razu na kwaterę

Antek
@Robert 21.04.2018 08:43

Pracuje włąśnie tam i jest kołchoz, z daleka od tego dziadostwa ...

Antek

Kłamliwe .... Obiecują złote góry a mieszkasz w przyczepie kempingowej zamist obiecanego domku jednorodzinnego. Praca miała polegać na innych czynnościach a trafiasz do kołchozu. Kordynatorzy nie rozmawiają po angielsku prawie wogóle (Węgrzy) Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: trzeba szanować ludzi a nie traktować jak bydło

Nonname

Opinia na temat agencji pracy FlexCraft.. Mówię jak jest jestem tu aktualnie i żałuję tego że tu przyjechałem z dziewczyną ... To co było nam obiecane i zmieniane tutaj to totalna porażka Po odciągnięciu wszystkiego jest no totalne nic .. Obiecali pracę dla par Spoko była ale taka że nie można wgl między sobą rozmawiać Szefoteo w pracy totalna porażka Pomagają obiecują a i tak (usunięte przez administratora) wielki z tego jest Totalnie odradzam tutaj No chyba że nie wierzysz co ludzie piszą o tej firmie Ja nie wierzyłem fopuki nie doświadczyłem tego na własnej skórze .. Nie polecam odradzam ..

Aldiver Flexcraft
pracodawca
@Nonname 18.10.2018 02:01

Drogi Noname, bardzo nam przykro, że jesteś rozczarowany współpracą z naszą agencja. Jeżeli jakiekolwiek warunki są rozbieżne z tym co zostało zawarte na umowie o pracę bardzo prosimy o kontakt w celu wyjaśnienia rozbieżności. Być może znajdziemy inną ofertę pracy, która będzie dla Was odpowiednia i spełni Wasze oczekiwania? Pozdrawiamy

Marek P

Witam Przestrzegam kogokolwiek przed ta agencja. W Kwietniu wyjechaliśmy z dziewczyna poprzez ta agencje do pracy , po przyjeździe na zakwaterowanie zastaliśmy w pokoju myszy , Odur wymiocin . Dziewczyna dzwoni do biura i przedstawia systuacje , a pracownik biura mówi proszę sobie posprzątać .jak powiedział tak zrobiliśmy . Na następny dzień mieliśmy czekać przed hotelem na busa który zawiezie nas do pracy owszem podjechał - wsiadamy ludzi niestety nie rozumiemy bo to byli bodajże Rumuni . Wracając z pracy kierowca busa rozkręcił radio na cały regulator a ludzie w busie zaczeli otwierać piwa wódkę itp. Po dojeździe na lokacje połowa wytoczyła się dosłownie z tego busa pijana w sztos . Po kolejnym telefonie do biura powiedziano nam ze chyba sobie wymyślamy . No cóż skoro tak sobie twierdzą to daliśmy sobie kilka dni i zobaczymy co będzie dalej . Wieczorem dostajemy telefon ze agencja z nami rozwiązuje kontrakt bez podania przyczyny i do jutra do południa mamy wynieść się z hotelu . Zamurowało nas . Rano przyszedł pan sprawdzić czy jesteśmy spakowani i dosłownie wyrzucił nas z hotelu . Tak takie rzeczy na hotelu Golden Tulip Velp . No cóż gdyby nie pomoc znajomych w ten dzień mieszkaliśmy chyba na stacji benzynowej . Dlatego ostrzegam was ludzie nie popełniajcie błędu i szukajcie sprawdzonych i dobrych agencji pracy . Niech ta historia będzie dla was przestroga co może was spotkać po przyjeździe do innego kraju . Pamiętajcie gdy nie przypisujecie tej agencji to lecisz na bruk z dnia na dzień .

hahaha
@Marek P 26.09.2018 15:14

No i dobrze wam tak, konfidenci

J.W.P
@Marek P 26.09.2018 15:14

Ja pierdole...jesteście żałośnie żałośni...

Michał

Witam na wstępie zaznacze, ze Flexcraft był moją pierwszą agencją w Holandii i nie mam porównania z innymi. Pracowałem przez flexa 10 tygodni w kolwajku przy rozładunku kontenerów jest to praca typowo fizyczną i należy pamiętać, że w pracy fizycznej należy być sprawnym fizycznie i nie jest to praca dla kogoś kto nie lubi się spocić lecz atmosfera w niej była bardzo dobra, a i zarobki były takie, że udało się przywieść pieniądze do Polski. Warunki mieszkaniowe hmm zależy kto co oczekuje ,ktoś powie, że za 95 euro tygodniowo powinny być (usunięte przez administratora) ale należy pamiętać że z naszej pracy i mieszkania musi firma czerpać zyski nikt przecież charytatywnie wam mieszkania pracy i samochodu w Holandii nie załatwi to normalne, że za to się płaci. Kontakt zarówno z Panią Karoliną jak i Panią Patrycją był bez zastrzeżeń. Podsumowanie moich 10 tygodni w Holandii jest takie, że odbiłem się z dołka finansowego dobrze bawiłem w weekendy, miałem naprawdę zajebistą ekipę w pracy i normalnego przełożonego. Na zakończenie chciałbym jeszcze zaznaczyć, że praca fizyczna jest dla sprawnych fizycznie, jeżeli męczysz się przy wiązaniu buta nie wyjeżdżaj do pracy fizycznej zagranicę spróbuj najpierw takiej w Polsce Lubię atmosferę w Aldiver Flexcraft za: Kontakt z współpracownikami, koordynatorami oraz przełożonymi

Aldiver Flexcraft
pracodawca
@Michał 12.10.2018 22:42

Panie Michale, bardzo dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z warunków pracy i mieszkania.

Łukasz Plesni@k

Dejta spokój juz Jo zrobia z wami porzadek niedługo My tu wszystkie z jednej wsi

Jedza
@Łukasz Plesni@k 08.07.2018 23:29

Ooo Lukas ???? Biznesmen w dziurawych skarpetach :;D

Marek Scibich
@Łukasz Plesni@k 08.07.2018 23:29

No Lukas zamiast kupować podrabiane rolexy na alibabie za dolara i podrywać na nie puste dziewczęta w lunie lepiej kup sobie skarpety w zeemanie jest promocja 3 groote pak za dwa eu Skup sie na sobie bo narazie to nie masz za co kAudi zatankować a zgrywasz milionera :D

nikt

Firma jaka jest taka jest urlopowe jeśli jesteś asertywny zostanie ci w sposób sprytny zabrane tyle godzin mało chyba że na order nie polecam

fixman

hohsztaplerzy dlaczego zmieniają nazwy co chwile, jak myślicie? banda niekompetentnych fałszywych osób

kielbasa
@fixman 28.09.2018 11:02

ANO WIDZISZ. nie ma ci co tego tlumaczyc bo tematow ekonomicznych napewno nie zrozumiesz jak mniema po zadanym pytaniu ( retorycznym )

Anna

95 euro czynsz tygodniowy , prawie 20 euro tygodniowo za dojazd samochodem do pracy , za korzystanie z pralki i suszarki trzeba osobno płacić to co ci zostanie z tygodniuwki ? Śmieszne pieniadze to w PL wiecej zarobisz , szukają baranów ktorych można dobić z kasy, jak masz poniżej 40 h tygodniowo to szkoda pracować w nl bo co ci zostanie po odjeciu za wszystko, obiecuja to co chcesz usłyszeć a rzeczywistosc jest inna

nit
@Anna 05.08.2018 17:46

to idz na prywatne glupia su**, dojezdzaj tez prywatnie i po problemie

Znafca
@nit 06.08.2018 15:53

Dlaczego od razu obelgi?. Większość firm zwraca agencjom za dojazdy więc z jakiej racji jeszcze pracownik ma za nie dopłacać?.

kkk
@nit 06.08.2018 15:53

Tylko ,że agencja dostaje kasę na paliwo ,a po drugie jak ty dostaniesz te powiedzmy 10 "jurków" to oni drugą dychę pobierają od pracodawcy.

zibbi
@nit 06.08.2018 15:53

@nit jedynie osoby z Flexcraft mogą tak jak powyżej reagować na negatywne opinie o nich. To tylko świadczy o poziomie tej agencji.

karola93
@zibbi 02.10.2018 12:45

Ja jakos pracuje tutaj juz kilka lat i nie nazekam, znam takich jak ty co w Polsce palcem do tylka zapewne nie potrafili sobie trafic atutaj wymagania jak z tad do Tokio. Kto cos soba prezentuje to ma prace i jest slusznie traktowani a koordynatorzy jeden lepszy drugi gorszy ale jak ty jestes normalny i bezproblemowy to oni tez sa wporzadku wobec ciebie. Najwiecej negatywnych opini pisza lajzy co wody zagotowac nie umieja i mysla ze na ladna buzie im zaplaca. To nie jest fundacja ani dom specjalneh troski

goodman@consultant.com

(Witam wszystkich poszkodowanych z strony firmy) zapraszam do kontaktu z nasza firma "Bedrogen op het Werk(oszukany w pracy),ze względu na dużą ilość oszukanych osób na terenie NL podejmujemy kontakt z urzędem pracy NL dzieki temu mamy możliwość wglądu w wasze realne wynagrodzenia- nie to co przedstawia pracodawca za granicą. Możecie odzyskać swoję utracone pieniadzę z nawiązką wystarczy napisać. Kontakt e-mail; goodman@consultant.com

marek

agencja dość słaba, zakwaterowanie i organizacja do kitu, bardzo niejasne i często zaniżane salarisy. Plusy kontakt z koordynatorami, zawsze są pod telefonem, może dzwonić kiedy potrzebujesz.

Czyja wiem

Agencja sama w sobie jest ok. Praca była wypłaty na czas, zakwaterowania jak na agencyjne również w porządku. Jedynym minusem jest współpraca z Panią A. Najlepiej mieć jak najmniej z nią styczności.

Magic

Pracowalem dla firmy Flexcraft przez 3 miesiace i nie moge powiedziec, ze nie jestem zadowolony. Ok, nie zawsze i nie wszystko było świetnie, jednak w najważniejszych kwestiach wszystko się zgadzało. Tak jak obiecywano pracy było dużo, nie było żadnych problemów z brakiem godzin, a tym samym wypłaty każdego tygodnia były mniej wiecej takie jakie obiecywał rekruter w Polsce. Z największych pozytywów, zdecydowanie była to współpraca z koordynatorem - Maciejem Wiśniewskim. Jeśli obiecał, że coś zrobi, to dotrzymywał słowa. Nigdy nie miał problemów, ze znalezieniem czasu, a przede wszystkim jest najbardziej pomocną osobą, ze wszystkich pracowników Flexcraftu, których poznałem. Jedyne minusy to mieszkania służbowe, ale patrząc na to obiektywnie, to większość z tych minusów wynika z lokatorów i ich podejścia niż samej chaty.

Aldiver Flexcraft
pracodawca
@Magic 23.07.2018 11:17

Drogi Magic - bardzo dziękujemy za miłą opinię :)

anonymous
@Magic 23.07.2018 11:17

Chaty agencyjne to jak gra w totka, albo trafisz 6-kę ,albo nic nie trafisz od taka gra i tu winni sa przeważnie ( nie zawsze ,ale) winni lokatorzy ,którzy przejechali pobalować. Reszta to jak kto trafi. Agencja jak agencja ,wszystkie są po jednych pieniądzach.

Anka

Generalnie firma ok. Wypaty na czas, oplaty za aubezpieczenie , mieszkanie tak jak bylo umowione. Zakwaterowanie - jak sie trafi, jednym lepiej innym gorzej. Jesli ktos chce pracowac to bedzie i zarobi.

Aldiver Flexcraft
pracodawca
@Anka 26.07.2018 08:20

Droga Anko - dziękujemy za opinię. Robimy co w naszej mocy, aby jakość oferowanych przez nas mieszkań była coraz lepsza. Staramy się na bieżąco reagować na pojawiające się problemy dlatego każda opinia i uwaga jest dla nas bardzo cenna. Pozdrawiamy.

anonymous
@Anka 26.07.2018 08:20

I to chyba najlepsza opinia jaką trafiłem. Strzał w dyszkę ,bo ludzie zapominają ,że pracować również trzeba.

kkk

Opiszę to z mojej perspektywy. Nie znam tej agencji ,ale trochę pracowałem przez "egzotic green" i powiem tak ,zależy jak sie trafi raz jest dobrze raz źle. na początku mnie rzucali to tu, to tam i tak przez miesiąc ,ale stwierdziłem ,że przyjechałem tu pracować ,a nie na wycieczki krajoznawcze ,no to telefon do agencji o "stałą" prace z godzinami min. 40-45. Oczywiście na początku olewka i tu zależy nie od samej agencji tylko od osoby ,która w niej pracuje. Po chyba trzecim tel. powiedziałem ,że zjeżdżam do PL ,bo nie przyjechałem na wakacje ,ale zarobić i chyba ,albo miałem fuksa, albo trafiłem na spoko kolesia ,który oznajmił mi ,żebym poczekał dwa dni i on mi poszuka coś ze stałymi godzinami. Faktycznie po dwóch dniach zadzwonił i powiedział ,że jeśli chcę to od poniedziałku mogę iść do pracy na ścinkę róż i tak pracowałem przez trzy lata z średnio 45-ma godzinami tygodniowo. Co do mieszkania w tej agencji jest i jak pewnie i pozostałych (może było ,bo od dwóch lat nie pracuje u nich)różnie. Pierwszy lokum to jedna wielka (usunięte przez administratora) i nie mam na myśli zioła ,ale grubsze narkotyki ,do tego pijaństwo i złodziejstwo (mi i tak nie mieli co ukraść ,bo i tak nic ,ze sobą nie przywiozłem). Drugie lokum było leprze i tu poza pijaństwem i trawką nie było już takiej tragedii. Później to już wynajmowałem prywatne ,by mieć święty spokój. Wracając do tych mieszkań to problem nie jest tyle z agencją jak z samymi ludźmi. Zaświadczenie o niekaralności to ściema, owszem wymagają ,ale sorki (usunięte przez administratora) nie brakuje. Podsumowując warto w agencji przed podpisaniem umowy pytać się dosłownie o wszystko nawet o mieszkania, ilość GWARANTOWANYCH godzin (bo nikt normalny nie jedzie tu na wakacje przez agencje pracy) i najważniejsze UKRYTYCH KOSZTÓW TYPU PŁATNY TRANSPORT DO PRACY, bo to juz na dzień dobry dyskwalifikuje agencje. Warto każdą rozmowę nagrywać i ,żeby się przedstawiała osoba z którą rozmawiacie z imienia i nazwiska. Dziś jestem lepiej zorientowany co do praktyk tych wszystkich agencji. I TAK NAJWAŻNIEJSZE PRACOWAĆ TEŻ TRZEBA ,BO JUŻ WIDZIAŁEM JAK NIE KTÓRZY UDAWALI ,ŻE PRACUJĄ ,A PÓŹNIEJ DZIWIĄ SIĘ ,ŻE AGENCJA ICH NIE WYSYŁA DO PRACY. AGENCJA AGENCJA ,ALE RÓWNIEŻ TRZEBA SPOJRZEĆ NA SIEBIE. Tyle od de mnie .

PistOfWorler

Najgorsza obsluga w biurze w zyciu czekam juz 6 godzin i 20pare innych osub i nawet nie wiemy na co czekamy

Aldiver Flexcraft
pracodawca
@PistOfWorler 16.07.2018 12:24

Drogi PistofWordler - Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację. Zgłasza się do nas bardzo duża liczba kandydatów i bardzo dużo osób rozpoczyna u nas codziennie pracę. Ze wszystkimi tymi osobami musimy podpisać umowy i wszystkie inne wymagane dokumenty. Robimy co w naszej mocy aby skrócić czas oczekiwania, a w celu większej wygody uruchomiliśmy niedawno większe, wygodniejsze pomieszczenie.

darek
@PistOfWorler 16.07.2018 12:24

nie przejmuj się we Flexcraft czekają Cię też inne przygody haha gorsze niż otto

Jwm

Wypłaty słabe zdecydowanie a organizacja nie wspomnę...... Szukają osiołkow za 5e na rękę

Jack
@Jwm 28.07.2018 00:14

Wyrzucić mogą was z dnia na dzień. Jeśli chodzi o rezygnację z waszej decyzji wymagają 4 tygodniowego okresu wypowiedzenia zakwaterunku. Jest to dobry sposób na zabranie waszych odłożonych rezerw takich jak godziny urlopowe :)

Majster Janusz
@Jwm 28.07.2018 00:14

Witam. Mam podjąć się pracy w Koolwijk (magazyny zaopatrujące Lidla czy coś takiego). Czy coś wiecie na ten temat?Warunki?Płace? Pozdrawiam

Koni z Holki
@Majster Janusz 29.07.2018 14:56

Witam. Byłem tam z dwoma kolegami i po jednym dniu zrezygnowaliśmy, nie zapewniaja rękawiczek, a kartony są twarde. Kantyny nie ma ludzie jedzą na dworze, norma to 3 kontenery dziennie my zrobiliśmy jeden w 4h. Polski lider nie ogarnia i jest jakis holender co mówi po polsku to też szkoda gadac. Płaca to nam mówili ze po 350e/tydz. ale nie mogę tego potwierdzic. Odradzam

tymek
@Jwm 28.07.2018 00:14

JWm to prawda co piszesz, dlaczego się ludzie jeszcze na to łapią?

Xxx

Zawsze byłam daleka od pisania opinii na temat byłych pracodawców ale w tym przypadku postanowiłam zrobic wyjątek A wiec... agencja jak każda inna, raz lepiej raz gorzej, chociaż zawsze jest to jakaś alternatywa dla ludzi chcących zarobić więcej niż w Polsce Podejście do człowieka... zerowe Wynika to z tego ze ludzie Polacy zarządzający w tej firmie sa to ludzie nieposiadający żadnego wykształcenia którzy wyrywając sie do większego miasta dorobili sie kosztem innych pracowników Szacunek, pomoc - to nie istnieje w tej firmie.(usunięte przez administratora) Przecież agencje pracy sa po to żeby pomagać ludziom a nie mieszać ich z błotem Kariera przez łóżko - jak najbardziej Wystarczy przeanalizować gdzie osoby pracujące przy biurku pracowały w niedalekiej przeszłości, podkreślam bez znajomosci języka Niestety nie kazdy ma szacunek do samego siebie Jeżeli ktoś kto jest w stałym związku chce podjąć prace w tej agencji, zdecydowanie odradzam, pracownicy firmy zrobią wszystko zeby zepsuć dotychczasowe reakcje osób przez nich zatrudnionych Cóż takie wlasnie sa realia pracy w tej agencji

Bezłożkasieda:)))
@Xxx 09.05.2018 22:18

Znajdź sobie lepiej chłopa..:) kipi zazdrością z Twojej wypowiedzi ..to jest dopiero żal. Do pracy!

Zzz
@Bezłożkasieda:))) 17.05.2018 22:23

Chłopy sa na wsi ale widzę ze tobie to akurat pasuje. Bo tam akuratvoracuja same wiesniaki

Xxx
@Bezłożkasieda:))) 17.05.2018 22:23

Dobrze wiem ze odpowiedzi do moich komentarzy dodają ludzie z biura, miło ... Co jest ciekawe na tym forum: komentarze chamskie, obrażające firme sa publikowane, moje grzeczne i miłe usuwane przed dodanie, czyżby zawierały prawdę? A może po prostu ktoś tu sie boi ze pewne fakty ujrzą światło dzienne... Nie chce mi sie bawić w kłótnie na forum, po prostu chciałam dodać rzetelna opinie, chłopie ????

dzodzo
@Xxx 09.05.2018 22:18

A ty wiesz dziewczyno chociaz jak na imie maja osoby pracujace przy biorku?, za materac tez pewnie robilas

dzodzo
@Xxx 26.05.2018 22:23

Latwo tak obrzucic niewybrednymi obelgami kogos z ukrycia. Masz charakter to przedstaw sie z imienia i nazwiska

Kasia
@Xxx 26.05.2018 22:23

Cała prawda... Ta agencja to porażka

garry
@Bezłożkasieda:))) 17.05.2018 22:23

agencja musi się bronić jak wyżej, nie umieją zagwarantować tego co powinni później musza się ośmieszać wypisując komentarze typu "do pracy" , kto to łyknie???

so fly

jesli jedziesz do holandi poćpać i popić nie patrząc na to gdzie mieszkasz ile zarabiasz, co robisz i gdzie, Flexcraft jest idealny

fty

Witam, agencja fałszywa, nie polecam nikomu, czekasz 10 h zanim Cie zawiozą ze śmiesznego biura na lokację, na lokacjach (usunięte przez administratora) i brud a się płaci 100 eur na tydzień. Co dzień ok 19 zmieniają Ci planning więc życia nie ma. Nikt o nic nie dba, kasę wypłacają jak im się zachcę.

termopilanin

Witam, najśmieszniejsza agencja w jakiej pracowałem, najpierw oszukują Cię na pieniądze za jakieś wyimaginowane rzeczy a później podszywają się w komentarzach i negują wszystkie negatywne komentarze, biznes się musi kręcić, szkoda że Flexcraft kręci biznes skacząc po łebkach swoich pracowników. Brud (usunięte przez administratora) znikome wsparcie bałagan, jeśli chcesz mieć taka prace przyjedź do Flexcraft ;)

Byly na szczęście pracownik

Nie polecam tej agencji. Ludzie zapytajcie znajomych co wyjeżdżają gdzie warto pojechac. Duzo czytajcie i najlepiej jest sie zabezpieczyć orzed wyjazdem. No jesli pracujesz wez urlop czy cokolwoek . W Holandii człowiek bez języka i kwalifikacji jest tak naprawdę nikim. Agencję pobierają za nas pieniądze i to nie małe, osobno jeszcze od nas rowniez pobierają, jeśli macie możliwość najlepiej jest osobiście znalesc sobie pracę lub z polecenia znajomego czy rodziny zobaczycie jakie są wtedy zarobki i jak wtedy doceniają pracownika. Niebo a ziemia. Kwatery mieszkalne naprawdę są w opłakanym stanie a placi sie az tyle za nie. Lepiej jest się dogadać z kimś znajomym i wynająć osobne mieszkanie. Agencje w dużej części żyją z dochodów z tych żałosnych baraków nazywanych mieszkaniami. Samemu nic nie wywalczycie najlepiej w grupie zgadać się i ewentualnie złożyć pozew zbiorowy do sądu. Przed tym się nie uchronią. Czym wiwcej takich spraw będzie tym szybciej przestaną nas wykorzystywać i traktować jak towar czy niewolnika. Takie rzeczy jak nie ludzkie warunki zastraszania obrażania wyzysk i wszytskie inne sprawy, nagrywajcie róbcie zdjęcia i filmy i umieszczanie je w sieci tam gdzie nie będą mogli ich usuwać. Glaszajcie je rowniez wraz z dowodami besposrednio do pracodawcy. Pomyślcie 5 razy zanim się zdecydujecie wyjechać. nerwy stres walka za swoje i na koniec doświadczenie że to był stracony czas.nie jest warte wielokrotności tej daniny co płacą. Kelsi juz kestwscie nie dajcie sie wykorzystywać tam pracy jest pelno i z dnia na dzien mozna zmienić. Ja niestety pomyślałem po fakcie choć udało mi się za dużo nie stracić po odebraniu pieniędzy nic nie mówiąc wróciłem z kolegą ktry jechał na urlop do pl.

Bolo:)
@Byly na szczęście pracownik 26.04.2018 19:34

Ej ziomek..ja Cie chyba kojarzę po gadce..to nie Ciebie wywalili za picie? Chyba nawet jestem pewien:) dobrze ze Cie juz nie ma. Pij sobie w kraju i nie przynos wstydu za granicą

blejza
@Byly na szczęście pracownik 26.04.2018 19:34

gdzie ten pozew ?.... znawca prawa pracy

Jwp
@Bolo:) 29.04.2018 12:25

Ahahah tutaj jaka z biura podpucha ziomek a imienia jego nie znasz ????????pozdro z podłogi

Bella

No agencja że szkoda słów . Która glupia to za łóżko myśli coś osiągnie w tej firmie i że głupie naiwne żony na to pozwalają i łykają takie zachowania , podejrzewam że panie też z biura nie lepsze. Nie polecam pracowałam i pozdrawiam tych za biurkiem.

dzodzo
@Bella 08.05.2018 14:18

nie oceniaj innych po sobie...

MartaN

zaczęliśmy pracę w samsungu w Bredzie i nie zapeszając jest dobrze - w pracy ok, a nawet lepiej zobaczymy jaka będzie wypłata :-)

Bartek
@MartaN 10.08.2018 11:44

Witam. Jak tam w Samsungu, opłaca się tam jechać.

Justyna
@MartaN 10.08.2018 11:44

Droga MartaN, bardzo dziękujemy za miłą opinię. Pozdrawiamy serdecznie.

myku

nie zostala wyplacona ostatnia tygodniowka i wakacyjne :) z jakies 500e w plecy. a tak tonie bylo zle , po za tym ze problem z transpotrem i smieszny hotel w Hengelo. pokoj cela 5 osobawa z kuchnia dla ludzi z calego pietra lol

Nik
@myku 26.08.2018 11:38

Przecież co tydzień ci wypłacają wakacyjne gwiazdo intelektu. Salarisa se sprawdź a potem się żal!

Aldiver Flexcraft
pracodawca
@myku 26.08.2018 11:38

Drogi Myku. Dodatek wakacyjny wypłacany jest co tydzień i możesz go znaleźć na swoim pasku. Jeżeli jakikolwiek składnik nie został Ci poprawnie wypłacony prosimy o kontakt z koordynatorem w celu wyjaśnienia problemu. Co do hotelu - cały czas robimy wszystko żeby jakość oferowanych przez nas mieszkań i hoteli rosła. Nawiązujemy współpracę z nowymi hotelami i staramy się reagować na wszystkie pojawiające się problemy i je rozwiązywać. Przykro nam zatem, że zakwaterowanie nie spełniło Twoich oczekiwań i przepraszamy za wszystkie niedogodności. Pozdrawiamy serdecznie.

Kobieta

Ja idę w poniedziałek do Flexa.. pewna praca. Zobaczymy jak bedzie. Pani obiecywala hotel z restauracją, barem i siłownią haha :D

Wojtek
@Kobieta 22.06.2018 08:35

Jak tak obiecuja to uwazaj na eter,Pozdrawiam

Wojtek
@Kobieta 22.06.2018 08:35

Wiekszosc mieszkan ma kamery pomontowane gdzie sa ludzie na podgladzie i pod kontrola przez chorych polakow

Wojtek
@Kobieta 22.06.2018 08:35

To biuro z Warszawy

Jasiek
@Wojtek 22.06.2018 14:57

Tyy Wojtek..może Ty masz lęki? :) gdzie Ty masz te kamery? Z chęcią zobaczę

malutki
@Wojtek 22.06.2018 14:57

Ja pier////le kolejny bałwan który opowiada jakieś bzdety ,baranku jeden z drugim zastanów się dwa razy ,jeśli ci się nudzi walnij sobie baranka w scian ie a nie pisz takich absurdalnych rzeczy

Drakula87
@Kobieta 22.06.2018 08:35

Tak i z basenem olimpijskim patologia to malo,haty jak z horrorow brod smrod i .... szkoda gadac.Ta firma sie rozpadnie kwestia czasu jak piznie o dno

Anana

Byłam w tej firmie przez 6 tygodni z czego 4 tylko pracowałam. Nie polecam korzystać z niej ponieważ obiecują pracę a potem okazuje że raz jest a raz jej nie ma. Zarobki bardzo małe. Praktycznie nic nie zarobilam. Jedna wielka porażka

B
@Anana 25.07.2018 18:41

Gdzie byłaś?

Aldiver Flexcraft
pracodawca
@Anana 25.07.2018 18:41

Droga Anana - bardzo nam przykro, że spotkała Cię taka sytuacja i przepraszamy, że praca nie spełniła Twoich oczekiwań. Ilość oferowanych godzin zależy od zapotrzebowania firmy, w której się pracuję, ale zawsze jasno i uczciwie informujemy kandydatów jakiej ilości godzin mogą się spodziewać. Mamy kilkuset pracowników, zadowolonych ze swojej pracy i zarobków. Wielu z nich pracuje już u nas od wielu lat i może potwierdzić, że takie sytuacje są naprawdę rzadkością. Pozdrawiamy.

KondorAple
@Aldiver Flexcraft 07.08.2018 11:20

A jak jest ze zjazdami po fazie A. Sa osoby ktore siedza w aldiverze latami i sa tacy ca regularnie maja zjazd cas z tym jest nie tak.

Kondor Aple
@Aldiver Flexcraft 07.08.2018 11:20

W tej firmie licza sie uklady nic wiecej, fajne gadanie,obiecanki a i tak alkocholicy maja sie najlepiej w tej firmie,maja prace mimo ze nalogowo hleja i jada do roboty.Znam takich artystow co chwala sie znajomoscia z panomi S i nigdy nie maja zjazdow z fazy A lub B fajne nie!!!

Marta

pracowlam w 5 agencjach , ta była najlepsza przez jaka pracowałam polecam jak najbardziej!

Zostaw opinię o Aldiver Flexcraft - Gorinchem

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aldiver Flexcraft