Firma wogule jak z ulicy . Przyjechali zrobić docieplenie ściany dachu i montaż drzwi z projektu ścianą krzywa po nałożeniu tynku widać łączenia siatki brak metalowych obrzeży na starcie elewacji okno szwedzkie obrobili w kształcie litery T bo po pierwszej obróbce nie otwierało się Zamiast zrobić prostą ścianę zrobili z uskokiem 5 cm nie dali żadnej blachy ani tynku tylko tak zostawili wszędzie syf nic po sobie niebsprzataja docieplenie dachu wełna wypada i wygląda jak ze śmieci nie zabezpieczona odpowiednio nie dali folii od środka zostawili wełnę na wierzchu drzwi wejściowe stare wycięli były obsadzone naprawdę prosto. Nowe obsadzili 4 cm głębiej i krzywo same się otwierają nie mieli odpowiednich dybli więc wywiercili dziury dodadkowe w ościeżnicy i dodali śruby i kołki . Jak się o coś zapytasz to odrazu pretensje i zaczyna się wojna . Nie wiem jakim cudem taka firma funkcjonuje . Nie polecam mijać wielkim łukiem firmy z projektów robią na (usunięte przez administratora) i kasują jak za zboże