Nie polecam tego biura, pani (usunięte przez administratora) na prezentację mieszkania bierze po 2 lub 3 klientów, profesjonalne jak to całe biuro 😊
Ustalenia z tą panią są tyle warte co ta pani, mniej niż zero
AGATA
07.07.2026 12:49
Szanowny Panie/Szanowna Pani,
dziękuję za podzielenie się swoją opinią. Przyjmujemy ją do wiadomości, mimo że została zamieszczona anonimowo, i szanuję fakt, że każdy klient ma prawo wyrazić swoje odczucia oraz ocenę naszej pracy.
Chciałabym jednak zaznaczyć, że w przypadku tej konkretnej prezentacji zainteresowani zostali poinformowani o tym, że w tym samym czasie może pojawić się więcej niż jedna osoba zainteresowana nieruchomością. Taka sytuacja wynikała z dużego zainteresowania ofertą i miała na celu umożliwienie wszystkim potencjalnym nabywcom zapoznania się z mieszkaniem w możliwie krótkim terminie. Prezentacji nieruchomości dla kilku zainteresowanych osób w tym samym czasie nie jest działaniem nieprofesjonalnym ani niepraktykowanym na rynku nieruchomości.
Zawsze staram się działać transparentnie, z szacunkiem do czasu i potrzeb klientów. Każda prezentacja jest ważna i dokładam wszelkich starań, aby przebiegała w profesjonalnej atmosferze.
Jeżeli podczas tej wizyty pojawiły się dodatkowe uwagi lub poczuli się Pan niewłaściwie potraktowany, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z biurem — chętnie udzielę wyjaśnień.
Z poważaniem,
Agata Łuczak