Z przyjemnością udostępniam podanie o pracę w dziale sprzedaży odzieży przez Internet oraz pomoc w mediach społecznościowych. Jesteśmy świadomi, że niektóre rzeczy mogą się mniej sprzedawać w sklepie odzieżowym, dlatego chciałbym dodać moje umiejętności i doświadczenie, które mogą pomóc w zwiększeniu sprzedaży online.
Moje wykształcenie i umiejętności obejmują:
1. Montaż filmików : wzrost obserwacji o 120% w ciągu 6 miesięcy: Moje umiejętności wideo pozwalają mi na tworzenie przyciągających uwagę filmików prezentujących produkty odzieżowe. Dzięki temu możemy skutecznie przyciągnąć uwagę klientów i zachęcić ich do zakupów.
2. Tworzenie ulotek oraz infografiki: Moja zdolność do opracowywania materiałów badawczych, w tym jak informacje i infografiki, pozwala nam wprowadzać się na rynek i istotne czynniki o wytwarzanie produktów.
3. Wprowadzenie i zarządzanie profilem na Twitterze z 50 zaangażowanych obserwatorów: doświadczenie Moje w mediach społecznościowych pozwoli nam efektywnie obserwować się z klientami, badając ich zaangażowanie i potrzeby. Dzięki temu możemy lepiej dostosować naszą ofertę do oczekiwań klientów.
Jestem osobą kreatywną, zaangażowaną i pożyteczną dla dzieci, gotową na wyzwania związane z rozwijaniem sprzedaży odzieży online oraz budowaniem zaangażowania społeczności w media społecznościowe. Moje pasje i umiejętności w ocenie z moim zamiłowaniem do sukcesu, że jestem widoczny o możliwości osiągnięcia sukcesu w Państwa firmie.
Bardzo zależy mi na dołączeniu do Państwa zespołu i wzniesieniu mojego wkładu w rozwój sprzedaży oraz strategii marketingowej. Dziękuję za powołanie mojej kandydatury i możliwość współpracy.
Z poważaniem, Roland Mordarski