Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z Panią Mecenas. Od pierwszego kontaktu spotkałam się z profesjonalizmem, rzetelną analizą sprawy oraz jasnym wyjaśnieniem wszystkich kwestii prawnych.
Kontakt był sprawny i terminowy, a każdy etap postępowania został dokładnie omówiony. Doceniam zaangażowanie, wiedzę oraz wysoką kulturę osobistą. Zdecydowanie polecam osobom poszukującym kompetentnego i skutecznego radcy prawnego.
Piotr
11.09.2025 21:47
To prawda, chce przeciągać sprawy, żeby jak najwięcej kasy zebrać. Najgorszy doradca jakiego poznalem. Karmi się nienawiścią i podjudza klientów ,...nie do pojednania, a do nienawiści
Wiola
11.09.2025 21:44
Pani podpisuje umowę z klientem,że za stawienie się jej w sądzie ...kilka lat temu 1500zl. W środowisku radcowskim słynie z tego ,że jej wnuki będą żyć ze sprawy teraz założonej. Przeciąga sprawy do granic możliwości, żeby jak najdłużej. Żeby wyssać z klienta ostatni grosz. Im dłużej ,tym lepiej. Adwokaci mają ubaw.
Jak teraz jest z pracą u pracodawcy jakim jest Katarzyna Świderska Kancelaria Radcy Prawnego w miejscowości Kielce? Nie wiemy jak to wygląda, a niektórzy chcą się załapać na zatrudnienie u nich.
Zostaw merytoryczną opinię o Katarzyna Świderska Kancelaria Radcy Prawnego