Witam serdecznie miałam nie przyjemność być w tym niby zakładzie wszechobecny (usunięte przez administratora) wszystko leży na ziemi trzeba wyjeżdżać slalomem jest 2 braci 1 na czym się zna to na wymianie opon i to tak 4 na 10 bo porysowal mi felgi a ten 2 niby mechanik ale nie miła zielonego pojęcia do jakiejkolwiek naprawy i wysyłał mnie do jakiegoś elektromechanika za jedzejow ale swój rozum mam i wymieniłam baterie w pilocie i wszystko wróciło do normy nigdy więcej takich partaczy z obserwacji moge stwierdzić że średnia wieku klientów i aut to 60+ i 20+ nie polecam nawet w tragedii kapcia lepiej zadzwonić po pomóc jak robić u tego gbura co przez telefon mowi inna cene a na zywo inna i mówi że to on ustala ceny to ustalaj dalej jesteś zwykłym (usunięte przez administratora)
24.09.2025 08:00
Asystent AI
Jak wygląda praca u nich w firmie Arkadiusz Koselarz Zakład Usługowy w miejscowości Michałów? Są jakieś nowe miejsca? Czekamy na nowe info. Może pojawi się osoba aktualnie pracująca, bo nie wiemy jak obecnie jest u nich?
Zostaw merytoryczną opinię o Arkadiusz Koselarz Zakład Usługowy