Omijać szerokim łukiem firmę (usunięte przez administratora) Obiecuje bardzo wysokie stawki lecz po popełnieniu błędu zaraz ucina po 500 1000 zł z wypłaty za drobnostki. Oferuje prace montażowe za granicą (usunięte przez administratora) itd. omijać szerokim łukiem takich(usunięte przez administratora) Ludzi traktuje z góry.
DK
18.08.2026 09:55
chciałem ponownie poinformować ze opinia z dnia 09.05.2025 jest nieprawdziwa, jest kłamstwem, ponieważ w okresie od 01.02.2025 do 30.05.2025 przebywałem w ameryce południowej, działalność gospodarcza była w tym okresie zawieszona i nikt ze mną pracował, więc prosze o usuniecie opinii, jeżeli to nie nastąpi będę zmuszony przekazać sprawę prawnikowi.
08.05.2023 15:19
Pracodawca nie jest odpowiedzialny za słowa nie chce zatrudniać ludzi tłumacząc się innymi zasadami defakto zwolnilem sie z obecnej pracy dlatego ze pan dariusz obiecał prace dobrze płatną oczywiscie tak było ale na czarno jeżeli dochodzi do umowy lub jej załatwieniu robi wszystko zeby człowiek sam sie zwolnił bądź wtedy razy do tego. Tak wiec dla przyszłych ludzi jeżeli oczekują długiej współpracy to omijać szerokim łukiem ,człowiek naprawdę specyficzny nie mający skropułów co do pracowników są byłem świadkiem jak traktował juz tam pracującego pracownika naprawdę.
Anonimowo
28.08.2023 22:06
Dalekim i szerokiemu łukiem omijać tą firmę czlowiek który nie ma wog.szacunku do ludzi wyzywa się na nich traktoje jak śmieci!kłamstwo to podstawa szukanie pretensi żeby ucic pensje czysty (usunięte przez administratora) sprawa została zgłoszona do pipu ku przestrodze dalszym ochotnika
Zostaw merytoryczną opinię o DK REKLAMA Dariusz Krauspe