Zdecydowanie odradzam współpracę z tą agentką nieruchomości. Moje doświadczenie było skrajnie negatywne.
Podczas prezentacji mieszkania nie zostałam poinformowana o istotnych wadach lokalu ani o wszystkich kosztach związanych z najmem. Dopiero po przekazaniu pieniędzy dowiedziałam się, że w mieszkaniu występują poważne problemy i część rzeczy nie działa. Uważam, że tak ważne informacje powinny zostać przekazane przed podpisaniem jakichkolwiek ustaleń i wpłatą pieniędzy.
W mojej ocenie zostałam wprowadzona w błąd i poniosłam stratę w wysokości 2 000 zł. Dodatkowo kontakt z agentką po otrzymaniu pieniędzy był praktycznie niemożliwy – nie odpowiadała na próby kontaktu, co tylko pogłębiło moje poczucie, że zostałam potraktowana w sposób nieuczciwy.
Cała sytuacja świadczy, moim zdaniem, o skrajnym braku profesjonalizmu, rzetelności i szacunku do klienta. Nie polecam współpracy i radzę zachować szczególną ostrożność przed przekazaniem jakichkolwiek pieniędzy oraz dokładnie zweryfikować wszystkie warunki na piśmie.