4.7/5

TłoTło
  • Ciechanów

5. Opinie o Adiamo Artur Rodź

Opinie o Adiamo Artur Rodź Warszawa

Nie przegap nowości o Adiamo Artur Rodź!

Novitas

22.01.2026 21:57

Asystent AI

Hej, czy ktoś pracował kiedyś jako koordynator biura i specjalista ds. obsługi systemu B2B i obsługi klienta za nieznaną stawkę? Było dużo oczekiwań czy raczej standardowa lista? Może ktoś podzieli się opinią, jak wyglądała praca i czy firma doceniała doświadczenie? Była konieczna znajomość systemów B2B i obsługa ich na co dzień. Dofinansowali szkolenia i dawali zniżki na swoje produkty. Wymagali angielskiego na poziomie B2. Udział w międzynarodowych targach był fajnym plusem.
    #KoordynatorBiura

Alex

16.04.2026 15:36

Oczekiwania są raczej standardowe jak na takie stanowisko. Podstawą jest znajomość pakietu Office, dobra organizacja pracy, łatwość nawiązywania kontaktów. W przypadku Specjalisty ds. obsługi B2B w dedykowany system B2B nowy pracownik jest wdrażany od podstaw przez wyznaczoną osobę i specjalistę IT obsługującego tę platformę. Stawka ustalana jest zawsze w trakcie procesu rekrutacji, a w późniejszym czasie, po okresie próbnym do podstawy doliczany jest procent od sprzedaży.

03.09.2025 10:41

Rezultat:

Nie dostałem pracy

#RozmowaKwalifikacyjna

13.04.2026 12:41

Widzę, że jest to kontynuacja opinii pozostawionej pod pseudonimem "dziad", więc tylko pozwolę sobie uzupełnić swoją odpowiedź :) Nie każdy kandydat ubiegając się o zatrudnienie w naszej firmie zostaje przyjęty - więc rezultat nie powinien być zaskakujący. Jeśli na etapie ustalania spotkania rekrutacyjnego już pojawiają się problemy skutek nie mógł być inny. Odnosząc się do "taniej siły roboczej" - zarobki w Adiamo nie mają nic wspólnego z niekorzystnymi warunkami. Nie oferujemy stawki najniższej krajowej, przyjęty pracownik (niezależnie na jakie stanowisko) zawsze na początek ma 5000 zł na rękę, a po upływie okresu próbnego ta wartość jest aktualizowana na stawkę tę samą + prowizję (o ile stanowisko sprzedażowe) lub wyższą podstawę wynagrodzenia. Współpracujemy na podstawie umowy o pracę. Oferujemy premie świąteczne i bonusy za wyniki. Każdy kto jest zatrudniony w Adiamo może czuć się bezpiecznie i stabilnie. Życzę powodzenia i samych sukcesów na ścieżce zawodowej.
    dziad

03.09.2025 10:41

Nie polecam tej firmy do rekrutacji. Kontakt z kandydatem był nieprofesjonalny, a komunikacja pozbawiona kultury i szacunku. Jeśli ktoś nie chce tracić czasu i pieniędzy na niejasne „specjalne zaproszenia w firmie do rozmowy na temat pracy ” i nieprzyjemne doświadczenia, lepiej szukać pracy gdzie indziej. Licytacja jak na allegro taniej siły roboczej

13.04.2026 12:34

Szanowny Panie Dziadzie :) Osobiście mam przyjemność przeprowadzania procesu rekrutacyjnego w ADIAMO i niestety nie mogę się zgodzić z Pana opinią. Rekrutacja jest prowadzona w sposób rzetelny i sprawny. Kandydaci są zapraszani na rozmowę rekrutacyjną w formie stacjonarnej, ponieważ bardzo istotna jest autoprezentacja potencjalnego pracownika. Adiamo to marka premium, nie tylko ze względu na oferowany produkt, ale również ze względu na poziom prezentowany przez cały personel. Przeprowadzając rozmowę face2face jesteśmy w stanie najlepiej zweryfikować czy kandydat będzie odpowiedni na dane stanowisko. Poza tym w Adiamo oferujemy pracę jedynie stacjonarną, więc przyjechanie do siedziby firmy, w której docelowo ktoś chce pracować, nie powinno stanowić problemu. Sam proces rekrutacji nie jest skomplikowany, wieloetapowy. Nie marnuję czasu i energii kandydatów. Po odbytej rozmowie, jeśli nie decydujemy się na podjęcie współpracy, na bieżąco informuję o tym fakcie. Podsumowując, przykro mi, że mimo to jak faktycznie wyglądał proces rekrutacji, postanowił Pan napisać opinię w takiej formie. Mam nadzieję, że mimo wszystko udało się Panu znaleźć satysfakcjonujące miejsce zatrudnienia. Pozdrawiam serdecznie
    Quaestio

13.04.2026 12:22

Asystent AI

Czy firma sprawdza znajomość pakietu Office? Jakie są etapy procesu naboru?

#Rekrutacja

Worker

13.04.2026 12:22

W trakcie rekrutacji nie są weryfikowane w sposób praktyczny umiejętności obsługi Pakietu Office. Jednakże kandydaci są selekcjonowani między innymi na podstawie posiadania jakiegokolwiek doświadczenia w tej materii. Na start wystarczą podstawy, ze wszelkich dodatkowych umiejętności (o ile na danym stanowisku w ogóle będą potrzebne) jest przeprowadzane szkolenie.
    Luxor

10.04.2026 09:37

Asystent AI

Jak wygląda praca w biurze? Czy stanowisko wymaga obsługi wielu programów biurowych naraz?

#WarunkiPracy

10.04.2026 09:37

Praca w biurze jest dość standardowa, można się wdrożyć bez większego problemu. Natomiast co tę pracę wyróżnia to praca z wyjątkowym produktem - piękną biżuterią.
    Observator

10.04.2026 09:35

Asystent AI

Czy przewidziane są awanse na wyższe stanowiska administracyjne? Czy firma oferuje szkolenia miękkie?

#Rozwój

10.04.2026 09:35

Możliwości awansu są, ale wszystko zależy od wyników i tego, czy pojawi się wolne stanowisko — nie ma jednej, jasno rozpisanej ścieżki :) Szkolenia są, przełożeni są bardzo przychylni i wspierający w kwestiach rozwoju, kwestia dogadania:)

Kontakt - Adiamo Artur Rodź

ul. Marokańska 4H 03-977 Warszawa

REGON:320887478

Branża główna: Moda, projektowanie

FacebookIconInstagramIcon
    Signum

10.04.2026 09:23

Asystent AI

Czy relacje z przełożonym są pomocne? Czy w biurze panuje kultura wzajemnego wsparcia?

#KulturaOrganizacyjna

10.04.2026 09:23

Relacje z przełożonymi są dobre, zawsze można się dogadać i dostać wsparcie. W biurze panuje przyjacielska atmosfera, każdy jest wobec siebie pomocny, to ogromny atut.

10.04.2026 09:14

Pracuję w Adiamo juz 5 lat, bardzo cenie sobie to miejsce, daje ono ogromne pole do rozwoju. Tworzymy silny, zintegrowany zespół i praca tutaj to naprawdę duża przyjemność, co uważam jest bardzo ważne :) Ogólnie polecam!
    Magnitudo

09.04.2026 13:25

Asystent AI

Ile zarabia Pracownik biurowy na start? Czy przewidziane są premie za efektywną organizację pracy?

#Wynagrodzenie

Alex

09.04.2026 13:25

Na start w okresie próbnym jest 5 tys, po okresie próbnym stawka wynagrodzenia podstawowego jest aktualizowana w zalezności od kompetencji i samodzielności pracownika, ale nie niższa niż pierwsza stawka. Dodatkowo na stanowiskach, które mają realny wpływ na sprzedaż są premie za wyniki.

09.04.2026 12:54

Pracowałem w ADIAMO przez 2 lata w zespole sklepu internetowego. Generalnie dobrze wspominam ten czas. Praca była w standardowych godzinach od poniedziałku do piątku. Czasami w weekendy odbywały się dodatkowe aktywności jak targi czy delegacje, które rozwinęły moje kompetencje w zakresie sprzedaży. Szef to bardzo otwarty człowiek, skoncentrowany na ciągłym rozwoju firmy i podnoszeniu kompetencji personelu. Mimo to, że postanowiłem zmienić pracę (zmiana branży) to miło wspominam i polecam.
    Nat

09.04.2026 12:52

Praca w tej firmie to naprawdę świetne doświadczenie. Zespół jest bardzo zgrany, pomocny i tworzy przyjazną atmosferę na co dzień. Można liczyć na wsparcie i dobrą współpracę, dzięki czemu pracuje się tu bardzo komfortowo. Dodatkowo jest realna możliwość wypracowania sobie naprawdę dobrej wypłaty. Zdecydowanie polecam to miejsce.
    #SpecjalistaDsSprzedazy

Zostaw merytoryczną opinię o Adiamo Artur Rodź