Opinie o KM Connections Magdalena Orkiszewska w Turka

Poniżej przeczytasz opinie byłych i obecnych pracowników o firmie KM Connections Magdalena Orkiszewska. Zobaczysz poniżej też opinie kandydatów do podjęcia pracy w KM Connections Magdalena Orkiszewska o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Usługi serwisu i naprawy sprzętu IT

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o KM Connections Magdalena Orkiszewska w Turka

baner wywiady

Ktoś robił tu jako kierowca? Pytam, bo jest nowa oferta pracy i dobrze by było aplikować. W poprzedniej robocie miałem 100 nadgodzin w skali pół roku i nie mogłem ich nawet odebrać. Tutaj stałe godziny pracy, czy też jeździmy, aż wszystko zrobimy? W ofercie podali, że premie zależne od ilości kursów. Ile dziennie ich śrendio jest?

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o KM Connections Magdalena Orkiszewska - Turka

Firma KM Connections Magdalena Orkiszewska prowadziła rekrutację na poniższe stanowiska:

• Kierowca kat. B, Lublin - Marzec 2023
  • Pracownik administracyjno-biurowy, Lublin - Marzec 2023
  • Kierowca Taxi, Poznań - Luty 2023
  • Taksówkarz, Rzeszów - Styczeń 2023
  • Kierowca krajowy kat. B, Bielsko-Biała - Grudzień 2022

Czy pracujesz w firmie KM Connections Magdalena Orkiszewska lub pracowałeś/aś? Zostaw raport z rozmowy rekrutacyjnej i powiedz jak Ci się pracuje .

KM Connections Magdalena Orkiszewska
0/5 Na podstawie 0 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Konwaliowa 17 lok. 27
    20-258 Turka
  • NIP: 5641797012 REGON: 387943180
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w Styczniu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)