Janek09.07.2024 08:23
Dzień dobry, niestety pan Sebastian nie zasługuje nawet na jedną gwiazdkę chyba że za zrobienie wyceny. Miałem nieprzyjemność zlecić tej firmie zrobienie opaski odwadniającej, izolacji fundamentów oraz odprowadzenia deszczówki. Z racji tego że dom ma swoje lata wokół domu był zrobiony gruby chodnik w którym były wrzucone po dwa druty żebrowane, w momencie wyceny został o tym poinformowany (zostałem zapewniony że da sobie z nimi radę bo ma 2T koparkę a nie jakieś dziadostwo). Prace miały się rozpocząć w maju ale miał dużo pracy przy programie moja woda więc umówiliśmy się na lipiec. Pracę rozpoczął 6-07-24 od pocięcia betonowego chodnika oraz jego usunięcia, z jednej strony domu nawet go usuną, zostały też usunięte stare odpływy deszczówki po czym zadzwonił i stwierdził że będę musiał mu dopłacić 500 za jedną dniówkę więcej na co się zgodziłem. Przyjechał w poniedziałek i powiedział że jednak nie zrobi tej roboty i zostawił mnie rozwalonymi chodnikami, odpływami oraz uszkodzoną elewacją