Lukasz11.07.2023 20:48
Nie polecam facet nie ma zielonego pojęcia o mechanice. Uważajcie na pseudo mechanika gość pisze że wcześniej mechanik nie odkręcił tej jednej świecy chociaż jemu poszła w palcach teraz tłumacze bo przez tego nieudacznika mam remont silnika który będzie mnie kosztował ponad 4 tys bo gość nie ma pojęcia o mechanice twierdzi że świeca poszła w palcach a trzy razy odpoczywał żeby ją odkręcić i nie ma zadnego monitoringu bo o jakoś nic nie pokazywał bałwan jeden przyjechałem autem do niego normalnie a miałem zabrać samochód na lawecie uważajcie na niego a jak oddacie mu auto do naprawy to spieszcie sobie umowę i dajcie mu się przejechać samochodem i najlepiej nagrywacie całe zajście bo gość mi powiedział ze on nie wie jak auto wcześniej jeździło i zostałem z problemem sam i jeszcze zapłaciłem za dwa wtryski które on uszkodził a nadmiar złego dzwonił do mnie gość który mi to robi był zdziwiony bo rorki od przelewu nie były w ogóle przykręcone i powiedział że jak bym sobie gdzieś pojechał to by mi się silnik zatarl bo ropa leciała prosto do oleju jak mi nie wierzycie to proponuję popytać innych mechaników o tym pajacu ninja się skusiłem bo była zdostepny od już ale teraz już wiem dlaczego i drogo za to zapłaciłem i facet się wszystkiego wypiera nie polecam i ostrzegam