Z całego serca polecam Avangarda Team! Jechałam z nimi w trasie Polska–Niemcy i była to najwygodniejsza podróż, jaką odbyłam. Od początku do końca wszystko było dopięte na ostatni guzik – punktualny odbiór spod domu, komfortowy samochód osobowy z dużą ilością miejsca i bardzo miły, wypoczęty kierowca, który prowadził bezpiecznie i spokojnie.
To, co wyróżnia Avangarda Team, to dbałość o szczegóły: czyste auto, klimatyzacja, maksymalnie 3 pasażerów w aucie, więc nie ma tłoku i jest miejsce na duże bagaże. Czułam się naprawdę komfortowo i bezpiecznie przez całą drogę.
Podoba mi się, że kierowcy mają normowany czas pracy – widać, że firma stawia na bezpieczeństwo przewozu i jakość, a nie na "masówkę". To nie są zwykłe busy – to osobowy przewóz osób do Niemiec, który naprawdę zasługuje na najwyższą ocenę.
Idealna opcja dla kobiet podróżujących samotnie – czułam się zaopiekowana i spokojna. Na pewno skorzystam ponownie i polecę każdej koleżance szukającej profesjonalnego, bezpiecznego transportu międzynarodowego.