Haga4508.09.2025 21:44
Witam , piszę w sprawie ,,pracy ,,przy zbiorze pieczarek w Radawnicy .
Człowiek dostaje ,,umowę ,, na której piszę, że dostanie swoje ciężko zarobione,, pieniądze,, (usunięte przez administratora) Dla tych którzy dają się na to nabrać A zazwyczaj są to młode osoby chociaż nie zawsze też po trzydziestce i po czterdziestce. Reszta starych raszpli chodzi tylko co chwilę na fajkę i (usunięte przez administratora) każdemu (usunięte przez administratora) i rechoczą (usunięte przez administratora) Człowiek nie może nawet zarobić na chleb mi kilka lat temu (usunięte przez administratora) za niedzielę 17 godzin dostałam (usunięte przez administratora) śmieszne 30 zł a za dwa tygodnie 300 zł więc nawet nie było mnie stać żeby opłacić mieszkanie z którego koniec końców musiałam się wynieść bo nie wiadomo ile człowiek nie włożył pracy i tak człowieka (usunięte przez administratora). Do tego panuje tam straszny (usunięte przez administratora) nie dostała bo chodzi i co chwilę drze (usunięte przez administratora) na swoje nowe wybrane osoby (usunięte przez administratora) Człowiek pracuje pod ogromną presją, nawet nie da się spokojnie pracować bo co chwilę ta (usunięte przez administratora) chodzi i się wszystkich czepia, to jeszcze ta wypłata i wyśmiewanie pracownika. Napisałam ten post po to żeby przestrzec wszystkich którzy chcą pracować w tej śmiesznej pieczarkarni, po tylu latach miarka się przebrała więc mam nadzieję że poniosą za to w końcu odpowiednie konsekwencje. Udało się zebrać wielu pracowników (usunięte przez administratora) więc wszystko zostało zgłoszone do inspekcji pracy, i będzie zgłaszane tyle razy żeby kary były jak najwyższe a tamto miejsce zostało zamknięte .
Tyle lat (usunięte przez administratora)
Dodatkowo blokują opinie na swój temat na każdej możliwej stronie więc nie można nic napisać nawet wszystkie zdjęcia są poblokowane, więc mieszkańcy Złotowa i okolic którzy mieliście z tym styczność, i musieliście przez nich cierpieć, udostępniajcie to dalej jak najwięcej!