Wojciech26.02.2024 14:33
Nie polecam jakiejkolwiek współpracy z firmą Kampir. Ludzie niepoważni. Do momentu rekrutacji kontakt perfekcyjny, kilka telefonów objaśniających warunki współpracy, ustalenie stawki itd. Po videorozmowie umówiliśmy się na okres próbny 3 dni zaczynając od kolejnego tygodnia. Podczas rozmowy mówiliśmy o wynagrodzeniu 30zł/h brutto. Po rozmowie otrzymałem maila z informacją że stawka to 27,7 zł brutto oraz prośbą o wypełnienie dokumentów do umowy. Wysłałem zapytanie na maila w celu sprostowania stawki. Przez tydzień nie dostałem żadnej odpowiedzi. 2 dni przed rozpoczęciem okresu próbnego dosłałem dokumenty. Kontaktowałem się również w formie sms. Nadszedł dzień okresu próbnego, lecz wciąż nie ma żadnego kontaktu z ich strony. Szczytem wszystkiego jest jawne lecenie w ch00ja i nie odbieranie telefonów. Po trzech nieudanych połączeniach zadzwoniłem z innego numeru. Na początku połączenie zostało odrzucone ale za moment oddzwonili. Rekruter stwierdził że umknęła mu moja kandydatura, pomimo tego że podczas rozmowy umawialiśmy się na konkretną datę i warunki rozpoczęcia współpracy. Dostałem tylko informacje że w ten dzień kiedy ja miałem zaczynać zaczęła inna osoba i że w razie czego mogę poczekać to może się zwolni miejsce :)))