Niestety firma Ambitio Edukacja oszukuje ludzi w kwestii finansowych rozliczeń kursów. Gdy zapisywałam dziecko na kurs w tej firmie nawet nie przemknęło mi przez myśl, że przydarzy się to mnie wlaśnie, a jednak firma okazuje sie oszustem. Moja sprawa jest w toku już administracyjnego postępowania, ponieważ 4 miesiace nie mogłam doprosić się zwrotu niesłusznie naliczonych kwot. Faktem jest, że firma przywłaszczyła sobie pieniądze nie należące do nich i nie chce ich zwrócić. Nie mają prawnej lokalizacji firmy,a ta wskazana w umowie po prostu jest firmą widmem, nie ma po nich śladu gdy zaczynają sie kłopoty ( czyli "szukaj wiatru w polu"). Manipulują adresami szkół państwowych, w tym jednej, w której nielegalnie jak się okazało przeprowadzają swoje zajęcia, umieszczają nielegalnie wpisy w internecie wskazując jako lokalizację swojej firmy szkołę przy ulicy Lozowej 9. Uważajcie na tą firmę i enigmatyczną postać pana Wojciecha P., ktory nie wiadomo kim jest w tej firmie, bo z pewnością nie jest uczciwym człowiekiem, a firma zarejestrowana jest jako jednososbowa dzialalność w dodatku w branży IT i bynajmniej nie jest ten Pan ujęty w tej firmie jako ktokolwiek. Przykra sytuacja, prawnik polecił zawiadomić szkołę, w której te zajęcia sie odbywały do tej pory, co już zrobiłam. Gdybym miala określić tę firmę jednym słowem, to jest to OSZUSTWO! Nawet jednej gwiazdki nie mogę niestety przyznać, mimo że zajęcia z polsksiego były zadowalające.
Dnoossobowa działalność gospodarcza