Nie polecam współpracy z Sylwią ani z jej agencją.
Dołączyłam do zespołu jako wirtualna asystentka w październiku 2025 roku i praktycznie od samego początku pojawiały się problemy z płatnościami. Tyle wymówek i powodów, dla których przelew nie mógł dotrzeć na czas, jakie usłyszałam, jest wręcz śmieszne.
Biznes buduje się na relacjach i zaufaniu, a nie na ciągłym zwodzeniu ludzi, którzy poświęcają swój czas i wykonują dla niego pracę.
Po odejściu z agencji (01.08.2026) próbowałam rozwiązać sprawę polubownie, niestety do dziś nie otrzymałam całości wynagrodzenia za zrealizowaną pracę. Przygotowałam harmonogram spłaty zaległości w ratach, który Sylwia pisemnie zaakceptowała. Mimo to – oraz mimo jej kolejnych zapewnień i ciągłego przesuwania terminów na jej prośbę – zobowiązania nadal nie zostały uregulowane.
Dysponuję pełną dokumentacją: korespondencją dotyczącą ustaleń, wysokością należności, zaakceptowanym harmonogramem spłat oraz kolejnymi deklaracjami płatności.
Wiem również, że nie jestem jedyną osobą, która została tak potraktowana, dlatego ostrzegam osoby rozważające współpracę z Sylwią, lub jej agencją, jak w praktyce wygląda kwestia wywiązywania się z umów i regulowania finansów.