Bonprix

• Bronisin
Łódź - Bonprix
Wołczkowo - Bonprix

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o Bonprix Sp. z o.o.

Opinie o Bonprix Łódź

Nie przegap nowości o Bonprix Sp. z o.o.!

anty sprzedawczynie!!!!!!!! zdrowie!!!!!

12.04.2013 23:29

POZDRAWIAMY CZĘŚĆ PANÓW Z DOSTAW I ZE SPEDYCJI WASZE ZDROWIE!!! POMARAŃCZA OK PANOWIE WALCIE SPRZEDAWCÓ!!! SAMI WYJDĄ NA JAW!!!
    pakownia

12.04.2013 22:47

Do panów misiaczków z DOSTAW I MISIACZKÓW ze SPEDYCJI dobrze wykonujecie swoją prace nikt nie ma zastrzeżeń, tylko te niemoty które zawsze były nikim i teraz myślą że zrobią karierę na pisaniu nie prawdy i przez to forum błysną że może awansują z czegoś na coś żal mi was popierdułki!!!
    sieradz

12.04.2013 22:42

pij pij pij aż do dna pozdrawiam cały bon prix
    dostawy

12.04.2013 21:53

kolega z dostaw!!! koledzy koleżanki nie skarżmy na siebie nikt nie jest ideałem jesteśmy jednym zespołem nie strzelajmy goli do naszej bramki!!!!
    Dostawy

12.04.2013 21:49

Dostawy to filar firmy !!!!dziewczynki są niegrzeczne ale i tak je kocham kolega z dostaw

12.04.2013 19:44

Bo to wszystko lezy.
    paweł

12.04.2013 16:03

na bazar przekupy, albo do szkoły jak chcecie zostać liderami!!!
    kasiunia

12.04.2013 14:36

nie mam pojęcia kto jest założycielem tej stronki ,nie jestem pewien czy to fer opisywać tu kto pracuję a kto się obija jedno jest pewne że ci na górze mają niezły ubaw z was lizusy jeśli chodzi o to że piszesz że jak mi się nie podoba to żeby nie czytał -a moja riposta jest prosta nie pisz na tematy kadry i pracowników o której nie masz pojęcia bo jesteś bez doświadczenia jakiejkolwiek wiedzy byś mógł się wypowiadać się w ogólnodostępnym forum cieniasie -sko

12.04.2013 13:48

Jak ci nie pasuje to nie czytaj tego lamusie.
    normalni

12.04.2013 11:23

super forum dla anonimowych konfidentów. Weźcie sie lepiej za prace albo sie podpisujcie pod bzdurami które wypisujecie
    K

12.04.2013 08:36

mozg - 2013-04-11 20:41:02 to pan kierownik powinien tez wiedziec ze pani gosia pilnuje wszystkich tylko nie swoje kolezanki ktore prace koncza o 13 i siedza reszte dnia a panowie do wozkow,to jest to ogarnianie...chyba odwracanie uwagi od kogo trzeba...To idź powiedz Gosi to prosto w oczy a nie mi tu żale na forum wylewasz...Wszyscy odważni jak się nie podpiszą żeby po kimś pojechać...zamknąć to forum w [usunięte przez moderatora]:-) A tak w ogóle : Życie Depcze Wyobraźnie

12.04.2013 04:47

Nikogo nie zwalniac lepiej tego nie widziec przeciez jest super kolorowo ludzie ok nikt nikomu[usunięte przez moderatora] nie obrabia kadra chroni tylko swoich jadno wielkie (usunięte przez administratora) Do (usunięte przez administratora) to wszystko.
    mozg

11.04.2013 20:41

turas

11.04.2013 19:00

[usunięte przez moderatora](alkocholik) ze spedycji ciągle chodzi pijany, a brygadzistka ich jeszcze mu wolne daje ;)
    Mam ADHD :)

11.04.2013 16:05

Dlaczego akurat zmienić lidera :) Ja tam do Liderki z 4 pietra nic nie mam.Wyrzucić parę osób i będzie spokój.Odeszło by parę osób z dostaw i innych działów i byłby spokój.Ale co jaki kraj taka praca!!SMRÓD I UBÓSTWO!!
    bdfs

10.04.2013 21:10

Zmienić lidera na 4p. !

10.04.2013 04:33

Jestem ciekawy co u Panow z Sieradza ???

10.04.2013 04:02

Gosia hmm.....piekna kobieta! :-)):-)):-)):-)):-)):-)):-)):-)):-)):-)):-))
    Muay Thaj

10.04.2013 03:57

Oj bez przesady..
    heheheh

09.04.2013 21:44

zgadzam sie Gosia G. odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu:)....a co do reklamacji...to te dziwuchy to chyba stały w kolejce po "cycki" nie po mózg:DDD...zresztą jakie one ładne może ze trzy są przeciętne!!....heheh dbają tylko o to żeby sobie bucikow nie pobrudzić:D....bon burdellooo

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Bonprix?

Kontakt - Bonprix Sp. z o.o.

ul. Składowa 35 90-127 Łódź

REGON:00647042200000

Branże: Moda, projektowanie

abc

09.04.2013 17:10

popieram
    mama

09.04.2013 17:08

gdyby nie ta [usunięte przez moderatora] na tych dostawach to dopiero byłby tam bałagan,jedna która się nie boi i mówi co myśli,pilnuje porządku bo wykonuje polecenia swojej brygadzistki ,jedna która ogarnia to wszystko jak jej się powie że panowie zostawiają bałagan w regałach odrazu reaguje i coś z tym robi,współczuje jaj użerać się z nimi, nieraz się słyszy jak oni się chamsko odzywają do brygadzisty lub[usunięte przez moderatora] a nie wspomnę o paniach,płowa panów to tam nie powinna pracować,szkoda że pon kierownik o niczym nie wie!!!!! a powinien.
    RK 871994829 NE PL DO SPRAWDZENIA!

07.04.2013 13:35

czuję się tak sławny,że postanowiłem kandydować na prezesa tego bajzlu;)bójta się;)
    mam wyrypane

06.04.2013 23:59

mnie zwolnili przez grubasa pana [usunięte przez moderatora] i mam wyrypane już na niego jest wredną gnidom nie spotkałem tak fałszywej osoby w tym magazynie proponuje uważać na niego
    sprzedawczyk

06.04.2013 23:40

Sprzedawczyk jest w magazynie jeden który w tak młodym wieku jest na stołku i psuje nerwy na każdym dziale jest najmądrzejszy i to on ma zawsze racje a kto to to chyba wiecie
    ja

06.04.2013 23:11

Może teraz reklamacje...
    nnnnn

06.04.2013 22:51

Powiem tak ja jestem facetem i praca z takimi dewotami jak wy to pomyłka wam się nigdy nie dogodzi zawsze będziecie narzekały na facetów a same jesteście święte krowy !!!!
    wuwuwu

06.04.2013 19:42

najlepiej jest na pakowni.tam jest 1 brygadzista.i to widac.pan [usunięte przez moderatora]rzadzi mocna treka,chociaz chlopakom za bardzo poblaza.pozwala im na bardzo duzo i ci to wykorzystuja.powinien ich troche krocej trzymac,szczegolnie pana z windy bo ciagle go slychac jak na kogos wrzeszczy jezykiem przy ktorym rynsztok to malo.ale ogolnie na pakowni jest ok.
    mmmm

06.04.2013 13:33

Jest jeden brygadzista pani [usunięte przez moderatora] która nie ogarnia tego i ma około czterech pomocników,pomocniczki
    ,,,,

06.04.2013 13:24

Czytam ostatni wpis i się zastanawiam ilu tam na tych dostawach jest brygadzistów ??odpowie mi ktoś ?kto za to płaci ?sami samozwańcy a ludzie do pracy tam są ?
    Dostawy

05.04.2013 16:10

Mam nadzieje że droga [usunięte przez moderatora] z dostaw to przeczytasz, zamiast rozkazywać wytykać komuś czego nie zrobił co zrobił zajmiesz się swoją pracą ( choć wiele jej nie masz )a te obowiązki kontrolowania innych zostawisz pani [usunięte przez moderatora] pomyliły ci się troszkę rolę sama jesteś zwykłym robolem wiedz droga [usunięte przez moderatora] do pracy!!!
    mm

02.04.2013 00:37

Jak się niema co się lubi to się lubimy co się ma.Praca ważne że jest trzeba szukać a nie stękać,w łodzi jest zmowa dużych firm nigdzie więcej się nie zarobi mało tego te umowy śmieciowe jak się nic nie zmieni będzie trzeba się pożegnać z Polską i szukać coś za granicą (dorabiać inne państwa.)
    lll

31.03.2013 23:24

poziom pracownikow bp jest niesamowity....ale kto normalny bedzie pracowal w takim zakladzie;
    cba

27.03.2013 23:03

przestańmy rozmawiać pisać o forum a ci co wypisują te bzdury przestaną to robić POZDRAWIAM
    abc

26.03.2013 21:37

kamery z tego co widzialem to sa na spedycji i na dostawach.Maja jeszcze zalozyc jeszcze siwemu pod prysznicem....
    Ramzes

25.03.2013 06:52

Oczerniać każdy może ale rzeczywistość jest inna pracownicy work maja seksualne podejscie do pracy , a pozniej uzalaja sie na forum jacy oni sa biedni .
    Fakty

24.03.2013 23:02

Faktycznie ale tam na tej spedycji bałagan nawet pan [usunięte przez moderatora] nie ogarnia tego bałaganu ale podobno kamery założyli
    papay

24.03.2013 15:18

mialem "przyjemnosc"pracowac w BP krotko.niedawno.dali mnie na dzial spedycji,niezly bajzel.3 brygadzistow.1 babka,co nic nie robi .drugi mlody,co do niczego sie nie nadaje,nikt go nie slucha.tylko ten 3 [usunięte przez moderatora] jakos to ogarnia.generalnie kosmos!zaladunki robi ok 5 osob.i trwa to godzinami.przy stanowioskach skanujacych po 2-3 osoby.ludzie robia co chca.nikt tego nie ogarnia.generalnie

23.03.2013 21:23

Wiesz dlaczego nas oczerniają?to jest ludzka zazdrość ale czego tu zazdrościć na pewno nie pieniędzy!!pamiętaj zawsze znajdzie się w stadzie czarna owca! nigdy nie dogodzisz wszystkim bądz sobą !konfitury teraz do was nie piszcie imion to jest chamstwo !!!
    konfitury

23.03.2013 21:05

Jak czytam to jak obrabiacie sobie (usunięte przez administratora) to śmiać mi się chce same konfitury LUDZIE zastanówcie się co wy robicie ;człowiek człowiekowi wilkiem: radzę spojrzeć najpierw na siebie! Pozdrawiam wszystkich oczernionych na tym portalu

Zostaw merytoryczną opinię o Bonprix Sp. z o.o.