Bonprix

• Bronisin
Łódź - Bonprix
Wołczkowo - Bonprix

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o Bonprix Sp. z o.o.

Opinie o Bonprix Łódź

Nie przegap nowości o Bonprix Sp. z o.o.!

paula

29.07.2014 14:57

witam wszystich tu wchodzacych szczegolnie odradzam prace w tym zakladzie wszystko co dzieje sie w nim nie powinno miec miejsca....pani ktora zadecydowala o moim zwolnieniu powinna zastanowic sie nad swoja praca o posada!!...niech otworzy oczy na to co sie dzieje na dziale dostaw bo chyba jest niewidoma ludzie robia co chca...niech wezmie sie za prace a nie ciagle patrzy w lustro i cwierka ze swoimi pupilkami pani zastepujaca ja niech zamknie buzie bo na dobre jej nie wyjdzie rowniez jej kolezance nie wychodzi:D....pan dosyc postawny niby "wazny" gada co innego robi co innego...troszeczke wiecej wiary w siebie bo ma Pan odpowiedzialna funkcje a nic pan nie robi oprocz pustego gadania!....no i moze niech Pan kierownik troszeczke wyjdzie do ludzi ktorych zatrudnia bo warunki karygodne poszanowania dla ludzi-zero!!!no i wieksza kontrola i wglad na to co sie dzieje bo wszyscy robia co chca za pana plecami!!!!
    Rozbawiona

03.01.2015 22:01

he szczerze to jestem zdziwiona ze cie zwolnili bo konkretnie lizałaś wszystkim tyłki...Widocznie jest gdzieś sprawiedliwość na tym świecie.Mam nadzieję że tam gdzie trafisz teraz dadzą ci ostro popalić,bo sobie na to zasłużyłaś Paulinko.
    xxx

12.06.2014 19:46

Siema! Powiedzcie mi jak tam żyje na spedycji wasza laleczka chucky co tylko żuje te swoje paroweczki jak krowa trawę na pastwisku ! Jeszcze jej nie wyrzucili ? P.S czerń tak nie wyszczupla !

21.05.2014 07:59

no i takie jest zycie

21.05.2014 07:58

no zaczynaja sie zwolnienia juz pierwsze za nami a co dalej i kiedy to niewiwiadomo jak narazie
    pracuje1.5 P

18.05.2014 10:54

ludzie siedzą po 6 mc na zwolnieniu i czuja sie bezpiecznie nic im nie grozi bo ich nie ma a raz sie pójdzie bo choroba zmogła i juz sra sie po gaciach.......i te pisemne opinie o firmie po co to teraz nieobiektywnie żeby wszyscy napisali jak jest cudownie bo sie boja o robote kpina;Pktos sie wkońcu za to weżmie jak nie teraz to za jakis krótki czas i wszystko sie posra
    dzindzer

18.05.2014 01:07

a kogo zwolnili????

17.05.2014 13:09

no zaczelo sie zwalniaja i kolejny ciag zwolnien nadciaga niebawem ,kazdy czuje sie teraz zagrozony i sie boi o swoj tylek :}
    pawel

16.05.2014 10:20

no i zwolnili w wiekszosci starych pracownikow gdzie tu logika,mozna pic chodzic na zwolnienia i nikt cie nie rusza..o co kaman

13.05.2014 20:55

spoko szykuja sie chyba zwolnionka niedlugo:)
    aga

30.04.2014 22:43

Sklep beznadziejny.Nie dość że długo czeka się na przesyłkę to jeszcze dłużej trzeba czekać na zwrot pieniędzy ze zwracanego towaru/
    aga

30.04.2014 22:43

78890Ala

30.04.2014 17:10

Praca tam na umowe czy tez przez tzw WORKA to strata czasu.Pracowalam tam przez okolo rok czasu i zaluje ze wczesniej nie odeszlam bo atmosfera jest conajmniej dziwna kazdy by chcial kazdym rzadzic ludzie robia co chca np. mozna przyjsc nawalonym do roboty i pojezdzic na wozku tak jak pan Radek z dostaw.Zreszta slyszalam ze ten szanowny pan codziennie pije w pracy jakis rojal raz nawet dalo sie faktycznie wyczuc bleee
    wujo

03.05.2014 14:52

Pije to jego sprawa.nie oczerniajcie ludzi!!!!!
    pracujący

31.01.2014 13:16

Ale macie problem wiadomo, ze na umowy o pracę mają tylko osoby z jednej wielkiej rodziny czyli osoby po 40 albo jeżeli już młodsze to ich córeczki, synkowie,kuzynki,koledzy, chłopaki, i inne lizusostwo, które tylko siedzą na najlepszych stanowiskach i nic nie robią. A przepraszam można ich znaleźć na portalu społecznościowym w godzinach pracy. A reszta z agencji zapierdziela za nich na umowę o dzieło o ile ma dobre znajomości żeby w ogóle się tam dostać - najlepiej po zawodówce bo innych tam nie przyjmują. Czy się stoi czy się leży z 1200 się należy :)
    bodzio

16.01.2014 10:14

Dziewczyny zamiast świecić biustem weźcie się do roboty chyba że nic innego nie macie do pokazania pracowalem w różnych zakladach ale to co się tu dzieje to dziwi mnie że kierownik pozwala na takie zacho..wania
    komisjonowanie

27.11.2013 06:17

Na komisjonowaniu ostry zapierdziel ale są takie działy że można się obijać najlepiej na windzie ;)windowy siedzi na 3 pietrze i bawi sie telefonem a pozniej spedycja narzeka ze nie ma kto pracowac i potrzebuje pomocy Ps Chlopaku w okularkach wez sie do roboty !!
    BP

27.11.2013 06:27

a narzekali wszyscy na królika że nic nie robi ona w przeciwieństwie do tego leniucha co jest teraz pracowal . Ten gosc nie nadaje sie na winde moze na soedycji lepiej paczki sortował :)
    kk

21.10.2013 08:26

Hej, czy możecie napisac cos o call center? duzo osob pracuje? jak z atmosfera? pzdr
    K

20.10.2013 17:38

za dużo rządzących za mało pracujących...pozdRo dostawy :-))) reszta zresztą też :-)
    minia

Nie jest dobrze.... :-((
    art32

12.10.2013 20:17

dostawy to najlepszy dzial w ty7m zakladzie pozdro dla wszystkich ze spedycji

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Bonprix?

Kontakt - Bonprix Sp. z o.o.

ul. Składowa 35 90-127 Łódź

REGON:00647042200000

Branże: Moda, projektowanie

kk

11.10.2013 12:44

Cześć, Jak duży jest dział telefonicznej obsługi klienta w Bonprix - ile osób tam pracuje? I jaka jest tam atmosfera? Szukam pracy i zastanawiałam się czy nie zgłosić się do tego własnie działu. proszę o opinie
    mario

03.10.2013 20:29

- 2013-10-02 17:37:46 Panience z reklamacji po prostu robić się nie chciało i tyle . Teraz chodzi i wymysla. Posiedzieć to sobie można w solarium albo w cerfurze :)akurat (usunięte przez administratora) byla dobrym pracownikiem.i to co napisala to prawda

02.10.2013 17:37

22.09.2013 22:47

B.P to jeden wielki syf i jedyna deska ratunku z braku pracy.. Atmosfera..? Jeden na drugiego głupoty wygaduje, tylko i wyłącznie po to by sobie polepszyć (wiadomo prawo dżungli), sprzedaja z byle gownem i tak (usunięte przez administratora).. z tego maja (chyba), no ale co.. ważne, aby się podlizać hah, zajmijcie się wlasnym dupskami i pracą- (usunięte przez administratora)!! Jedyne z czym jest tam dobrze, to chyba jedynie to, że kasa jest na czas, a reszta.? szkoda gadać...(usunięte przez administratora)pensja, karają Cie za nic i zabieraja przy okazji Twoja niby "premie".. a umowa o prace?? dajcie spokoj, mozna zapomnieć w ogole o tym... Ile by się człowiek nie starał i tak gówno z tego ma, prawie wszyscy po jednym(usunięte przez administratora). tam są!! Szkoda czasu na ten burdel, jak jest okazja, (usunięte przez administratora). i tyle w tym temacie!! yoo :)
    gr........

22.09.2013 17:37

(usunięte przez administratora) pozdrawiam normalnych pracownikow działu reklamacji (imionami nie bede mowic ale te osoby beda wiedzialy ze o nich mowa) a także dostawy :):) 3majcie sie cieplutko
    julian najpaskudniejsze imię na świecie

04.09.2013 20:47

a ja pracuje od niedawna w firmie. bardzo mi się podoba. szkoda że nie ma dwóch zmian. stołówka za mała . i szkoda że na autobus powrotny trzeba czekać trochę długo
    aut

15.08.2013 17:01

Gosiaczek - 2013-08-15 12:48:26 Ale wy wszyscy macie problemy, do roboty się wziąć i nie narzekać a nie ;D też będziecie inaczej odbierani przez tych złych liderów ;DWszyscy? nie,nie maja problemu...problemem sa liderzy,ktorzy mysla ,ze zlapali "byka za rogi" i mysla ,ze wszystko im wolno!,a moze bedzie dobrze, jak Ty postanowisz wziac sie do pracy@po co od razu do roboty...mysle ,ze nadejdzie taki sloneczny dzien i ktos zainteresuje sie Waszym nierobstwem!snilo mi sie ,ze nadejdzie i to niebawem!
    Gosiaczek

15.08.2013 12:48

asia

15.08.2013 11:42

A ja jestem szczesliwym bylym pracownikiem BP i mam swiety spokój,nie żałuję swojej decyzji jak macie szansę to uciekajcie jak najdalej od tego zakładu.Potwierdzam wiekszosc wpisów negatywnych na temat warunków pracy,zachowania liderów,atmosfery w pracy. Tak naprawdę jedynie szeregowi pracownicy wykonuja kawał dobrej roboty,a liderzy na papierosku umilają sobie dzień. Dziewczyny nie dajcie się :)
    Hopelka

08.08.2013 23:30

Karol :) - 2013-08-08 19:11:15 Wielki bałagan nic więcej. Po dwóch liderów na każdym pietrze nie wiem po co jak spokojnie tą pracę może wykonywać jedna osoba. Większość dnia panie liderki stoją oparte o ścianę i mają założone ręce gadają o pierdołach i obserwują innychDokladnie, tak jest ..no i pensje maja wyzsze od"szarakow".,ktorzy musza ostro i ciezko pracowac!..dla wybrancow (liderow) i nie tylko ,czas mija przyjemnie... na chodzeniu na papieroska(grupkami ) i pogaduszkach,one maja takie duze, mniemanie o swoich zdolnosciach i kwalifikacjach, swoim bezczelnym zachowaniem udawadniaja, tym uczciwie pracujacym jakie sa" wazne."Dziwi fakt,ze jest pozwolenie na takie jawne obijanie sie ,gdy inni uczciwie pracuja!Balagan, to lagodne okreslenie, to, co sie dzieje w magazynie! nie powinno nikogo juz dziwic.....
    Karol :)

08.08.2013 19:11

Uwaga

31.07.2013 12:53

Uważajcie na (usunięte przez administratora) sprzątaczke uważajcie co przy niej mówicie bo to konfident jest i ze wszystkim do kierownika chodzi przez nią już wyleciało parę osób!
    mmmm

27.07.2013 13:29

nowy(usunięte przez administratora)nowi ludzie zmiany zwolnienia w końcu ci z góry też nie są pewni o swoje pozycje jak myślicie zmieni się góra ?a roboli zastąpi tania siła robocza ze wschodu ?
    Maxi

25.07.2013 22:20

Niektórym to woda sodowa uderza do głowy a ledwo co podstawówkę pokończyli .Szkoda mi takich ludzi do końca życia będą pracować w bon prix
    Habicht

22.07.2013 13:04

Sisi - 2013-07-21 22:21:31 (usunięte przez administratora)Wiadomo,ze w magazynie "B"atmosfera jest sprzyjajaca, by do pracy przychodzic z usmiechem ,(dobrze traktowany pracownik...to dobrze wykonana praca)nie dziwi to, gdyz kochani.. macie kierownika z prawdziwego zdarzenia..
    Swiat bez granic

11.07.2013 12:08

Zapraszamy wszystkich nowych kolegow i kolezanki na mag ,B' jest cudownie!!!!!!!!!!ha ha ha
    Work

28.06.2013 14:42

MELLGIBSON - 2013-06-10 17:12:55 Są tam jakieś przerwy?? Ten kto pali to nawet i co godzinę ma przerwę :)
    K

24.06.2013 10:09

MELLGIBSON - 2013-06-10 17:08:22 anonim - 2010-08-03 19:47:30 Dodaj opinie o Bon Prix Sp. z o.o. - łódź. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.Są tam jakieś przerwy?? i ile ludzii tam robi??Przerwa 30 minut na 8 godzin pracy-pracuje dużo ludzi
    zawisza

13.06.2013 21:02

nurt - 2013-06-13 20:19:39 A co sądzicie o (usunięte przez administratora) z trzeciego piętra .Ta co pomaga(usunięte przez administratora)liderce .Na wszystkich piętrach już prawie była i wszędzie ją wypychali bo nikt nie chce z nią pracować bo jest chamska pyskata i ciekawska i się strasznie wozi.akurat ona to pozytywna jajcara.
    nurt

13.06.2013 20:19

A co sądzicie o (usunięte przez administratora) z trzeciego piętra .Ta co pomaga (usunięte przez administratora) liderce .Na wszystkich piętrach już prawie była i wszędzie ją wypychali bo nikt nie chce z nią pracować bo jest chamska pyskata i ciekawska i się strasznie wozi.

Zostaw merytoryczną opinię o Bonprix Sp. z o.o.