Bonprix

• Bronisin
Łódź - Bonprix
Wołczkowo - Bonprix

3. Opinie o pracodawcach Łódź
  5. Opinie o Bonprix Sp. z o.o.

Opinie o Bonprix Łódź

Nie przegap nowości o Bonprix Sp. z o.o.!

Premie

12.06.2015 01:49

Zabrać premie dać Ryż !!!! Brawo to metoda na Głoda !!! 1200 mamy zarabiać ????? Gdzie jest Ta Zabrana Premia Kto Ją Dostaje !!!
    ktos

26.05.2015 11:28

Gdyby nie Dostawy I komisjonowanie to pakownia nie miałaby co robić...Pakownia zawsze święta ,ale bardzo często wychodzą o 15,00...Niech każdy patrzy na siebie.
    mała

26.05.2015 17:47

Owszem, wychodzimy o 15, ale tylko wtedy, kiedy wyrobimy plan w 100% później odpracowujemy godziny. Tak więc nic za darmo.
    irys

23.05.2015 01:22

Facet zarabia w tym zakładzie tyle co kobieta ?????????????????? Zabrać Babom po 100 zł dać facetom !!!
    mała

25.05.2015 17:56

Jedyny szczerze pracujący dział w Bon Prix to pakownia.Wara wszystkim od oczerniania pracowników pakowni!!! Szkoda tylko, że tak słabo wynagradzany i wciąż obcinane premie za błędy :(
    do roboty !!!

23.05.2015 01:08

za robotę !!! Nie użalacie się nad sobą zarabiacie tyle co faceci a robicie wielkie GGGGGGGGGGGGGGGG
    uda

23.05.2015 00:58

Panie wielce pracowite z Dupami siedzą po kątach i plotami się bawią połowa do wyjeb... za robotę !!! Za ciężko to do Domu !! Zatrudnić facetów oni to zrobią !!
    omorowski

23.05.2015 00:49

Panie z komis,,, zawsze wychodzą wcześniej o 30 min a pakownia zaraz po kierowniku dostawy nie są jedyne pracowałem wiem
    maciek

23.05.2015 00:42

analfabetka lub analfabeta podaje się za kobiete
    maciek

21.05.2015 19:27

analfabetka..ha ha
    pracownik bon prix

20.05.2015 19:51

Witam chciałabym poruszyc temat Panów z działu dostaw a dokładniej ich "popudniowej" zmianie która trwa od 13 góra do 17. Jest to bardzo niewporzadku wobec innych działów króre ostatnio musza pracowac nadgodziny i oddawac co do jednej godziny a Panowie niedosc ze pracuja góra 5 godzin to maja płacone jak za 8h plus niewiem skad maja jeszcze godziny do przodu. Bardzo bym chciała zeby sie wkoncu ktos tym zajoł bo jest to zwykle oszustwo. Panowie sa nieraz widziani na miescie gdzie tak naprwade powinni byc w pracy. Licze znajdzie jakas zyczliwa osoba ktora zrobi z tym pozadek i moze Pan kierownik wkoncu zobaczy jak pracuja Panowie w tym zakladzie.
    futrzak

01.05.2015 08:48

Ciezka praca i bonprix to smiechu warte.tam to sanatorium jest.robilem pare lat temu i widzialem jak "charuja" tacy pracusie jak boczek,stary krzys ze spedycji,krolik,arus flaszka i cala reszta tzw dostaw.a ja z worka zapieprzalem zapol tego co oni mieli.
    LLL

25.04.2015 01:40

W Bon Prix Karierowicze Sprzedawczyki Konfitury Są Górą Leszku tylko ty ciężką pracą coś Zdobyłeś heheheheh wierze bo muszę Dostawy Cały dział do wyje....
    marcin emka

24.03.2015 17:13

witam! nie wiem kim jest osoba podajaca sie i podpisujaca sie emka ale chcialem pogratowac wszystkim osoba ktore daly wciagnac sie w jakas beznadziejna konwersacje,gierki itp.a Ty pajacu ktory podajesz sie za mnie podaj swoje imie a nie podpisujesz sie za kogos i wylewaz swoje zale podajac sie za inna osobe.swoja droga widac ze naprawde wiekszosc z Was to durme pajace skoro wierzycie ze nie bylem taki jakim mnie znaliscie i cisniecie mi tutaj nie wiedzac nawet ze to nie ja tylko jakas pala sie za mnie podaje ,smiech na sali ale jak wolicie,skoro tak wam lepiej :) Serdecznie pozdrowiona z wysp dla wszystkim normalnych ludkow z Bonpix :)

16.03.2015 17:13

Witam panie,wiec praca tutaj jest w miare ok po za tym ze jest okropny mobing co trzeba zglosci!!! Zarobki do kitu ledwo na rachunki starcza gdy by nie ta jedna zmiana to dawno by mnie tu nie bylo. Szkoda tylko ze zaklad nie docenia solidnych i rzetelnych pracownikow.a w zamian ciagle strasza ludzi!!
    kto to ta doris???

06.03.2015 23:52

żal
    pracowniczka bon prix

05.03.2015 18:19

Powiem tak koleżanko Doris twój czas minoł,wiec zjedz snikersa i przestań gwiazdorzyć,miałaś swoja chwile która mineła. Zajmij si (usunięte przez administratora) swoja a nie obrabianiem (usunięte przez administratora) innym. Masz swoje problemy i nimi sie zajmij. Ludzie sa tu tacy odważni a żeby powiedzieć komus coś prosto w oczy to juz sie niema odwagi. Nietrzeba się lubić ale rodzice chyba was nauczyli kultury do innych osób.
    praca w BP..

04.03.2015 11:25

jestem byłą pracownicą pracy nie polecam ,zarobki marne fajnie ze 1 zmiana,straszny syf jesli chodzi o klimat pracy:ploty plotki i ploteczki i obrabianie d...,zawisc itd.Traktowanie pracownika bardzo złe,system pracy niedopracowany.Osoby rządzące niekompetentne.Nie polecam chyba ze komus zalezy na 1 zmianie,to jedyny plus jak dla mnie.
    lo101

03.03.2015 20:13

Zgadzam sie z poprzedniczka. Bardzo mądrze napisane żyjmy swoim życiem jakie by nie bylo. Sami sobie budujemy los i nikomu nic do tego!!!pozdrowki dla bonprixowiczow
    mirabell

03.03.2015 20:08

Problem w tym ze życie prywatne i powody zmiany pracy nikogo nie interesują...ludzie nie wchodzą na gowork żeby poczytać kto z kim romansuje kto jest w ciąży kto komu dzieci pilnuje...te opisy o zyciu prywatnym robia ludzie którzy swojego nie maja albo maja bardzo przykry los. Szanujmy siebie swoja prywatność i czy odchodzimy czy nas zwalniają nie odgrywajmy sie na innych...kto tu komu zawinil?ktos szanuje bycie sprzątaczka ktos pracuje w bon prix a ktos inny jest kelnerem i co z tego?pilnujmy swojego nosa a będzie milej.
    bajlando

03.03.2015 18:29

Doris nie obrabiaj (usunięte przez administratora) innym.Masz nowa prace,to przenies swoje zale na tamtych ludzi,ktorzy aktualnie z toba pracuja.To co piszesz o Ewelinie i Jej mamie swiadczy tylko o tobie...zalosne....a jak ci sie nudzi to nie wiem,moze bloga sobie zaloz.
    K

02.03.2015 18:10

ha ha ha opinia o dziale reklamacji wystawiona przez osobe ktora pracuje tam mniej niz miesiac czy pupilki pani agatki sobie dogadzaja? to chyba najbardziej zaklamany dzial w tej firmie dziewczyny niby przyjaciolki a napi...erdalaja na siebie po katach a szanowna pani agatka wielka uczona ktorej sie ostatnio poprzewracalo w (usunięte przez administratora) przyznaje wyzsze premie za donoszenie! robcie tak dalej ludzie pozniej sie dziwcie ze ludzie spier.dalaja jak najdalej

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Bonprix?

Kontakt - Bonprix Sp. z o.o.

ul. Składowa 35 90-127 Łódź

REGON:00647042200000

Branże: Moda, projektowanie

02.03.2015 15:48

Pozdrawiam reklamacje super dział ,super ludzie,weseli uprzejmi chłopcy sprawiedliwa przełożona.

02.03.2015 15:46

PRZEPRASZAM ZA WSZYSTKO!!!jestem troche nerwowa bo nie wzięłam lekow

02.03.2015 15:43

Jak śmiesz pisać o szacunku i braku wychowania. Pracownicy powinni o tym pomyśleć w chwili gnębienia worków !
    rek

02.03.2015 15:42

Dobrze ze u nas na reklamacjach zgoda

02.03.2015 15:37

oj jak prawda boli he he
    xxxx

02.03.2015 15:24

Zorro znow na magazynie
    mirabell

02.03.2015 15:17

Jestem tu pierwszy raz i oczom nie wierze ile tu nienawisci. Jestem w szoku jak mozna sobie takie brudy wyciagac. Czytajac wpisy niektorych osob robi sie slabo. Jak mozna wypomniec komus czyjes wyksztalcenie?jak mozna tak oskarzac sie o picie alkoholu w zakladzie?ludzie czy wy jestescie z siebie dumni?czy p. Doris jest az tak zle wychowana zeby opisywac cudze sytuacje zyciowe?skoro sama masz rodzine to powinnas sie wstydzic. W domu nie nauczono cie szacunku do innych?skoro jestes taka spelniona co tu robisz?chcez komus zaszkodzic?to ci sprawia przyjemnosc?zajmij sie domem dzieckiem mezem, tymi inteligentnymi znajomymi ktorych nie masz bo co robisz w sobote wieczorem?siedzisz na forum i wypisujesz bzdury na innych. Bardzo brzydko. Wydaje mi sie ze nie odezlas sama tylko cie zwolnili i bardzo cie to boli skoro tak tu sie udzielasz. Dodam to co poprzednicy...zal ze jestes tchorzem i nie potrafisz sie podpisac ale obrazanie i wchodzenie z buciorami w cudze zycie udaje ci sie doskonale. Obys troszke pomyslal przed nastepnym wpisem bo z tego co widze to nie wnosisz tu nic ciekawego.

02.03.2015 15:09

Może mam taką pracę? ha ha ha a Ty jesli pracujesz na dostawach to co robisz na forum w takich godzinach?
    dostawy

02.03.2015 14:47

Nie wiem kim jesteś Doris ale współczuję twojej rodzinie skoro cale dnie siedzisz na forum
    z z z

02.03.2015 14:44

Jak byś byla spelniona to byś sie podpisala...

02.03.2015 14:38

Jestem spełnioną żoną i pracownicą oraz matką! I doskonale daje sobie radę z mężem sama . Nie muszę rujnować życia młodszej siostry( nie kontynuowanie nauki w normalnym trybie tylko pilnowanie dziecka siostrze). To tyle żegnam . Jak tak dalej będzie się robić że trzeba zostać i szanowac to co się ma to w polsce nie bedzie lepiej gdyż pracodawcy będą z tego korzystać że mają nic nie myślące roboty w pracy a nie ludzi !
    work

02.03.2015 12:47

Ty tez piszesz bzdury żeby ci zazdrościć????cioci i wujkowi opowiedz ile zarabiasz bo nikogo to nie obchodzi...ludzie z worka przychodzą i pracują bo są nauczeni pracy i pokory. W magazynie pracuje ok 200osob i tez nie robią wielkiego haloo...a ubliżać sobie nie ma sensu bo każdy chce pracować i prauje tam gdzie mu pasuje!!!dla mnie p. DORIS to pustak pewnie singiel na utrzymaniu rodziców dlatego moze zmieniać prace jak rękawiczki inni maja zobowiązania i musza trzymać sie tego co maja...szanujcie sie ludzieee
    work

02.03.2015 10:34

pracowałam w bon prix i dziekuje za to ze tam pracowałam gdyż dzięki tej pracy zrozumiałam ze warto się uczyć aby jednak pracować godnie. Ukończyłam szkołę tak pracuje na 2 zmiany i wcale nie musze nigdzie dojezdzać gdyż pracuje na tej samej ulicy co znajduje się bon prix. Siedząc 8 godzin przy biurku mam 2350 . I mam szansę się rozwijać gdyż nadal się uczę tak więc szansa na awans jest chociazby za ukończenie kursu na którym aktualnie jestem. I nikt nie ubliza tej całej Ewelinie i jej mamie . Sama prawda i tyle krzyku. Bon prix to jest dobry ale dla uczniów i studentów aby na cukierki i tusz do rzęs zarobić . To tyle :)

01.03.2015 23:08

prawda boli wszystkich

01.03.2015 21:44

Doris skoro ublizasz Ewelinie i jej matce to ublizasz innym pracownikom bp. Miej troche odwagi i sie podpisz,poza tym Malo wychowana jestes skoro obrażasz cudzych rodziców. Ciekawe czym zajmują sie twoi rodzice?moze sie pochwal bo bardzo ciekawa jestem. Domyślam się ze twoje wpisy są tylko po to żeby się pochwalić jaka ty w czepku urodzona. No ile zarabiasz i na jakich warunkach?na ul masz umowę i jaka?pewnie pracujesz na zmiany i dojeżdżasz do pracy niezły kawałek. Takie osoby jak ty są żałosne. Nie do takich rzeczy miało służyć to forum. Ponoc mieliśmy tu opisać jak wygląda praca w poszczególnych zakładach pracy a ty tu prywatę jakas wypisujesz i boisz się podpisać.

01.03.2015 21:30

Dziewczyno zajmij sie sobą i (usunięte przez administratora) sie od innych...dobrze trafilas to się ciesz...cokolwiek robisz w swoim marnym zyciu...nikomu nie zazdroszczę bo dobrze mi tu gdzie pracuje idiotko,jakby mi bylo zle to bym zmienila prace. odjeb sie od mojej matki bo nie ręczę za siebie!!!miej troche klasy i sie podpisz tchorzu

01.03.2015 20:47

Zazdrosć zżera?no cóż ale mam większe ambicje niż Ty i Twoja mama. Brawo dla Witusia :-)

01.03.2015 19:33

Łżesz jak pies...nie ośmieszaj sie pajacu tylko z godnością sie podpisz!!!uważasz sie za gwiazdę a piszesz puste komentarze...żal mi ciebie.

01.03.2015 17:33

Nigdy nie byłyśmy i nie będziemy koleżankami. Wybieram bardziej inteligentne towarzystwo dla Twojej wiadomości. A co do pracy mam większe priorytety i wymagania i sama odeszłam. Wystarczy chcieć i mozna mieć dobre pieniądze. Nawet w Łodzi.

28.02.2015 08:00

Doris po pierwsze podpisz sie kim jestes,,moja odwazna kolezanko to pogadamy inaczej...osobiscie udziele ci wszystkich odpowiedzi cwaniaro i sama naprostujesz po jakiej jestem szkole i po co pracuje gdzie pracuje...ciekawa jestem czy az tak cie boli ze cie zwolnili bo nawet tak prostych prac jak w bonprix robic nie umiesz?czekam na twoja odpowiedz...

Zostaw merytoryczną opinię o Bonprix Sp. z o.o.