Typiara od targetowania02.03.2026 20:02
Chciałabym podzielić się swoją opinią o Her Agency, bo pracuję tu już prawie rok i każdego dnia utwierdzam się w przekonaniu, że to był strzał w dziesiątkę. Jeśli szukacie miejsca, gdzie praca daje realną satysfakcję, to trafiliście idealnie. To, co u nas najfajniejsze, to ludzie. Jesteśmy niesamowicie zgranym teamem. Bez żadnej niezdrowej rywalizacji czy sztucznego dystansu. Pomagamy sobie nawzajem, wspólnie cieszymy się z sukcesów i po prostu bardzo się lubimy. Ta dobra energia sprawia, że rano naprawdę chce się wstawać do pracy.
Nasza Szefowa to liderka przez wielkie „L”. Ma niesamowitą zdolność łączenia dbałości o najwyższą jakość dla klientów z ogromną troską o nas, pracowników. Zawsze wysłucha, doradzi i zadba o to, żebyśmy mieli wszystko, czego potrzebujemy do komfortowego działania. Czuć, że zależy jej na każdym z nas z osobna. W Her Agency standardy są na najwyższym poziomie. Klient jest dla nas priorytetem, a profesjonalizm widać na każdym kroku. To daje ogromne poczucie dumy, kiedy widzimy efekty naszej wspólnej pracy i zadowolenie osób, z którymi współpracujemy.
Wszystko jest tu dopięte na ostatni guzik. Od prawie roku widzę, jak firma się rozwija, a my razem z nią. Warunki są super, komunikacja jasna, a podejście do pracownika – wyjątkowo ludzkie i uczciwe. Krótko mówiąc: wszystko jest po prostu super! To miejsce tworzą ludzie z pasją i wielkim sercem. Z czystym sumieniem daję 5 gwiazdek i polecam każdemu, kto ceni sobie profesjonalizm.