Tavoli Igor Franaszek - Wałcz
Jestem w szoku!
W ciągu ostatnich 12 miesięcy zamówiłem u tego typa 4 czy 5 kuchni na kwotę przeszło 50 tys. zl . Żadne zamówienie nie było zrealizowane na czas. Jak zamówiłem pełne solidne drewniane blaty 3.8 cm to część tych blatów otrzymałem w formie wydmuszki na bokach 3.8cm ,a w środku 2 cm.
Dzisiaj 22 grudnia , dwa dni przed świętami, pod pretekstem chęci dokończenia zainstalowania zamówionej kuchni , Igor Franaszek wszedł do mojego mieszkania zajmowanego przez Najemcę wraz z dwoma innymi typami i zaczął zastraszając ,rozkręcać i zabierać kuchnie bo według niego nie zapłaciłem za fakturę którą mi wystawił 19 grudnia. Inna moja kuchnia do dzisiaj nie jest dokończona pomimo ze jest zapłacona w całości. Igor Franaszek szantażował mnie przez telefon ( nie ma mnie obecnie w kraju) iż dzisiejsze rozmontowanie będzie mnie dodatkowo kosztowało 3 tys. zl i ponowne zamontowanie jej kolejne 3 tys. zl ,ale dopiero kiedy wpłacę mu wszystkie pieniądze nie bacząc na stres który stwarza niewinnym najemcom tuz przed Świętami. Ze względu na boga ducha winnych i zrozpaczonych najemców uległem szantażowi , ale także zawiadomiłem policje. Sprawę zgłoszę do prokuratury po powrocie do kraju bo zachowanie takich "przedsiębiorców" którzy wchodzą do kogoś domu na podstawie kłamstw i zastraszając domowników , wymuszają nieistniejące wierzytelności , w 2022 roku ma swój zapis w kodeksie karnym wraz z zagrożeniem utraty wolności do lat 5 Nie polecam gościa.