Miałem nie przyjemność pracować w tej firmie. Stałe teksty wyuczone na pamieć co do późnych powrotów w piątek/sobote. Szef taki mosiek bierze wszystko co spedycja da zero własnego zdania dlatego też nikt tam długo miejsca nie zajmuje. Co do aut...wołają o pomste do nieba, jeden wielki bałagan przykład idzie z góry zero poszanowania rzeczy kierowców do wora i do paleciary. O wyjmowaniu karty juz nawet nie wspominam jest to normą. Oczernianie drugiego pracownika do innego pracownika też w tej firmie jest normą.Chcesz być oskarżony o kradzież? Red-trans zaprasza do współpracy Stawki każdy ma inne jak jesteś nowy masz więcej niż pracownik który pracuje tam dłużej od ciebie. Jeżeli dostaniesz umowe o pracę,i zdecydujesz się odejść z tego cyrku zapomnij o wypłaconym ekwiwalencie za urlop.tz. firma nie posiada biura wszystko podpisujesz w aucie lub na stacji benzynowej i to szybko bo to jest priorytet ma byc podpisane a sef juz sobie tam wpisze że brałeś zaliczki itp. ogłoszenie z olx nie znika.Dojazd własnym autem 80km w jedną strone na magazyn bo tam stoi zestaw też sie zdarza dostaniesz 50zl i sie ciesz co tydzień zestaw stoi gdzie indziej taka rozrywka dla pracownika.Kontakt z szefem bardzo ograniczony zresztą tak jak jego rozum.Kiedyś trafi swój na swego i nauczy pawełka że kierowców sie szanuje tego mu życze. Ogólnie nie polecam szkoda czasu w tej firmie nikt normalny nie popracuje nie pozdrawiam