Bardzo polecam! Diagnoza została przeprowadzona trafnie i profesjonalnie, naprawa (po pseudo informatyki) przebiegła sprawnie, a dodatkowo wgrano wszystkie potrzebne programy. Obsługa była szybka, a kontakt ze sprzedawcą bardzo dobry i bezproblemowy. Wszystko zostało jasno wytłumaczone. Jeśli będzie taka potrzeba to na pewno skorzystam ponownie z usług pana Przemka.
17.01.2025 18:22
najlepszy komp na którym grałem. Bardzo pomocny właściciel pomógł w podpięciu i jak zrobić z internetem. Komputer działa jak szalony wszystko sprawne dużo kupiłem rzeczy ale z tego najbardziej się cieszę. Dla osób zaczynające z komputerami tak jak ja polecam z całego serca tą stronę są zarąbiste i w bardzo dobrych cenach komputery. A co najlepsze gdy chcę się zapytać o coś to odpowie w ciągu parę minut i zawsze jest pod telefonem i zawsze pomoże nie tak jak kupiłem sobie motor przez olx chciałem sie zapytac o coś a ten nie odpisuje ani nie odbiera telefonu już od 3 miesięcy. Jeszcze raz z całego serca polecam ta stronę kopmuterową i jeszcze raz nigdy takiego miłego i pomocnego sprzedawcy nie widziałem ani nie kupywałem.
16.01.2025 07:00
Asystent AI
Wiecie coś nowego o przedsiębiorstwie Gaming Zone Przemysław Turlewicz w miejscowości Piła? Każdy info jest pomocny dla innych!