Miałem niestety nieprzyjemność pracować u tego pana jako kierowca na plandece. Jazda jest po dystrybucjach Biedronki po całym kraju, gdzie czas rozładunku trwa z reguły od kilku do kilkunastu godzin oraz jest totalny brak szacunku do kierowcy zarówno ze strony magazynów Biedronek jak i pracodawcy. Jeśli chodzi o pracę w WIATRANS, to na pewno nie wygląda ona tak jak na rozmowie z pracodawcą która odbywa się pod sklepem na jednym z kieleckich osiedli. Średnio jest się co drugi lub 3 dzień w domu z tym że czas pracy trwa zawsze 13-15 godzin.Dniówka u jego mościa wynosi 350 pln co można sobie łatwo przeliczyć ile to na godzinę Bardzo często również pracodawca ten narzuca wyjmowanie karty po 15h pracy i kontynuowanie załadunku lub rozładunku bez karty po czym chce żeby wyjeżdżać z tego miejsca do miejsca parkingowego bez karty bo twierdzi że tak można. Na rozmowie dogadywaliśmy się że będę jeździł trasy dzienne ale niestety po krótkim czasie wdrażane były często kursy nocne za które nie ma dodatkowej dopłaty. Auta są często psujące się i po zgłoszeniu o usterkach brane są na warsztat ale niestety usterki nie są naprawiane i po 2 dniach dostaje się auto w takim stanie jak przed zdaniem do warsztatu. Pracodawca nie płaci również za urlop wypoczynkowy oraz za zwolnienie lekarskie, oraz karze za najmniejszą popełnioną szkodę. Osobiście nie polecam tej firmy chyba że ktoś lubi się dawać wykorzystywać, nie ma rodziny ani domu to będzie mu pasować.