Nie polecam firmy poniewaz nie dostarczyla mi produktu. Od wystawienia faktury pisali codziennie o przelew! Natomiast po wplacie 80% calej kwoty, nie potrafia mi doreczyc zamowienia pod podany adres! BA CO WIECEJ! Naliczyli mi jakas wyssana z palca usluge kurierska ktorej nie bylo. !!! (usunięte przez administratora) - ostrzegam przed ta firma wszystkich! Naprawde nie warto narazac sie pozniej na stresy. ZAPLACILAM NIE MALO BO ok 4 tysoecy zlotych!
Joanna Wołoszynek - Właściciel
05.07.2024 12:44
Pani Izabelo, odpowiedź do tej opinii, minęło już ponad rok, ale moi klienci muszą znać prawdę.
Zamówiła Pani ogród wertykalny, miała być zaliczka 50% (2740 zł), było 300 zł, ale zaczęliśmy już robić dla Pani kompozycje. Następnie było kolejne 100 zł zaliczki, wystawiliśmy FVAT tak jak Pani tego chciała, bez odzewu żadnego, minęło miesiąc czasu, upomnieliśmy, że termin się skończył na fakturze - dalej nic. Później Pani napisała, że możemy wysyłać, przypomnieliśmy, że nie ma opłaconej wysyłki.
Na co Pani dalej się nie odzywała ponad miesiąc!
I tak w kółko Pani wysyłała po 50/100 zł, aż do momentu feralnej wysyłki.
Pani oczekiwała, że kierowca DPD wniesie Pani ogród wertykalny na 4 piętro na EUROPALECIE, nie ma kurier takiego obowiązku - tu się zaczęły akcje. Jakiś Pan (od Pani Izabeli), zaczął kuriera straszyć, że jak nie wniesie (usunięte przez administratora) Porażka totalna. Sprawa powinna pójść do sądu o zniesławienie firmy i coraz częściej mam to na uwadze, żeby tak zrobić.
Oto całe sprostowanie sytuacji jak to wyglądało naprawdę.
Jak najmniej takich klientów!
Zostaw merytoryczną opinię o Green Ivy Joanna Wołoszynek
Nie przegap nowości o Green Ivy Joanna Wołoszynek!
Green Ivy Joanna Wołoszynek
WIERZCHOWISKA PIERWSZE 86A 23-310 Osmolice Pierwsze