Nikola22.12.2021 22:41
Uwaga na niepoważną firmę! Miałam kontakt z kilkoma reprezentantami tej firmy i naprawdę nie polecam. Praktycznie wszyscy w niej zatrudnieni mają jakieś dwadzieścia jeden, maksymalnie dwadzieścia trzy lata. Są to zasadniczo studenci, co samo w sobie nie jest wadą. Jednak wszystkie osoby, z którymi się kontaktowałam zachowywały się bardzo niepoważnie (otrzymywałam maile z prośbą o spotkanie online w konkretnym dniu ale bez konkretnej godziny, na pytanie o której, osoba ta nie zgłaszała się bardzo długo a odpowiedziała dopiero na kolejny e-mail, który wysłałam. Nie można uzyskać żadnych szczegółowych informacji kiedy zadaje się pytanie. Maile są zazwyczaj po prostu ignorowane a jeśli wyślę się kolejny z prośbą o odpowiedź, dostaje się informację, że zostało się zablokowanym i kolejne maile nie będą odczytywane (naprawdę napisałam bardzo uprzejmy mail z pytaniem czy mogę uzyskać informacje na pewien temat. Nie było w nim nic co by mogło być powodem, aby mnie zablokować). Uważam, że firma ta jest bardzo niepoważna. Nie polecam kontaktu z nią. A już na pewno nie polecam wykupywania u nich usług, bo po prostu płaci się duże sumy za nic.