Opinie o Newborn Plastic Sp. z o.o.
Ile może zarobić kobieta w newborn na rolomatach zgrzewakach ?
Czy na zgrzewakach jest nocna zmiana i do tej nocnej zmiany jest jakiś dodatek ?
Zależy o jakim stanowisku mowa :) Jeżeli chodzi o pomocnika operatora myjni- nie wymagamy żadnego doświadczenia -oferujemy 4342zł + dodatek funkcyjny + premia od tonażu oraz dodatek za godziny nocne.
Chyba w większości tak jest poprostu nie szanują człowieka żeby tylko wyzyskać ???? chodź ja uważam że na mieleckiej strefie bardziej znajdzie coś sensownego i lepiej płatnego niż w Kolbuszowej
Dzień dobry czy na stanowisko pomocnik operatora myjni zatrudnić się mogą kobiety?w jakich godzinach jest ta praca i czy w sobotę i niedzielę też się pracuje?
Czy na stanowisku pomocnik operatora rolomatu jest praca trzyzmianowa? Jak praca w weekendy?
Jak to u was jest z tym systemem 4 brygadowym jeśli sien dostaje umowę to jest odrazu w umowie że pracuje się w systemie 4 brygadowym ??
Dzień dobry, zależy od działu na jaki chciałby Pan aplikować. Na dziale myjni/granulacji oraz folii obowiązuje system 4 brygadowy 3 zmianowy.
Chodzi mi o system 4 brygadowy jesli się zostanę przyjęty na system 4 brygadowy czy to będzie uwzględnione w umowie że pracuje w systemie 4 brygadowym
I am from Bangladesh; Can I apply this Job & Can I get a job offer? In that case Poland doesn't have any embassy in Bangladesh so it takes a lot of time to get a visa. In that case, how can I get help you and if you give me the job details, I will be grateful.
Good morning, We cooperate with several employment agencies, which help you complete the formalities to obtain legal residence and start work. If you have more questions, please contact us by phone at: 574 225 380.
Hej, podane widełki w ogłoszeniu dla pracownika magazynowego maja różnicę w postaci 400 zł. jest to tylko zależne od jakiegoś stażu kandydata czy może chodzi po prostu o te premie z opisu? Jaki jest jej charakter? Wynikowa? Uznaniowa?
Dzień dobry, jest to podstawa - zależy od stażu pracy i doświadczenia pracownika. Premie uznaniowe bądź kwartalne wypłacane są dodatkowo nie są wliczone w podane widełki.
Opisze mi ktoś co konkretnie robi taki pomocnik operatora folii? Jak przykładowy dzień z pracy wygląda? zastanawiam się na ile to ciężkie i na ile praca może zdawać się być monotonna
Praca z pewnością nie jest monotonna ;-) Zapraszamy do kontaktu telefonicznego oraz odwiedzenia naszej firmy wówczas dokładniej pokażemy jak wygląda dzień pracy pomocnika. Zadaniem pracownika na tym stanowisku jest m.in. wspomaganie operatora folii w obsłudze wytłaczarek do produkcji folii, mieszanie barwników czy wymiana wałków, drukowanie etykiet itd.
Wynagrodzenie pomocnika operatora folii wynosi od ok.3 400 zł - 3 800 zł netto - zależne jest ono m.in. od ilości godzin nocnych, nadgodzin, premii tonażowych oraz dodatków.
Max jako pomocnik, oczywiście zawsze istnieje możliwość awansu na operatora folii - wówczas wynagrodzenie również wzrośnie ;-)
Witam, @pracodawca Widzę, że widnieje ogłoszenie na specjalistę ds zakupów. Na jakie wynagrodzenie może liczyć osoba z doświadczeniem??? Czy są premie kwartalne czy miesięczne?
Wynagrodzenie na jakie może liczyć specjalista ds. zakupów to ok. 5 000 - 6 000 netto oczywiście zależy ono m.in. od doświadczenia ;-)
Od miesiąca już widzę, że widnieje oferta dla pomocnika operatora myjni. Do teraz faktycznie nikt się nie znalazł czy po prostu to oferta dla większej liczby osób? Piszą o pracy zmianowej, ale nie określają godzin. Czy są one takie same jak na innych stanowiskach (7 – 22)?
Na to stanowisko jest prowadzona rekrutacja ciągła. Tak jest to praca 3 zmianowa w systemie 4 brygadowym (7-15-23). Zapraszamy do kontaktu - odpowiemy na wszystkie pytania. Pozdrawiam
Czy polecacie aplikować na elektryka? kiedyś pojawiło się pytanie o to jak na UR nalicza się premie, ale nie widzę jednoznacznej odpowiedzi... W treści oferty zawarło się też to, że doświadczenie jest mile widziane. czy ma ono wpływ na oferowana stawkę?
Dzień dobry, tak oczywiście doświadczenie ma wpływ na oferowaną stawkę. Za pomysły optymalizacyjne przewidziane są dodatkowe premie uznaniowe. Zapraszamy do kontaktu telefonicznego bądź odwiedzenia naszej firmy - postaramy się odpowiedzieć na wszystkie pytania. Pozdrawiam
witam czy jest możliwość dostania sie na magazyn kobiet czy bardziej brani pod uwagę sa mężczyźni @Pracodawca
W ofercie „pracownik magazynowy” jest mowa o pracy w systemie dziennym zmianowym, mam pytanie w związku z tym. Jakie są dokładne godziny pracy, ktoś wie? Potrzebuję wiedzieć dokładnie.
Wymagana jest dobra umiejętność obsługi wózka widłowego, natomiast uprawnienia UDT są mile widziane. Tak, oczywiście refundujemy koszt szkolenia i zdobycia takich uprawnień.
Ile wynoszą te premie za pomysły optymalizacyjne? Bo wdziałam, że szukają kogoś teraz jako Operatora wytłaczarki folii. Tam napisali właśnie o takich premiach. A jaka jest konkretnie kwota?
Tak poszukujemy osób na stanowisko Operator wytłaczarki do produkcji folii. Jeżeli posiada Pani wiedzę i doświadczenie w tym zakresie, a dodatkowo ma pomysł jak zoptymalizować proces produkcji- zapraszamy do kontaktu :) Oczywiście przewidujemy dodatkowe premie. Pozdrawiam
W ogłoszeniu na analityka biznesowego podano widełki płacowe 4000 - 4500 ale chciałabym podpytać czy to stawki netto czy brutto? Poza tym piszą tam coś o premiach uznaniowych. Na jakich zasadach można je uzyskać? Powiedzcie proszę bo zastanawiam się nad złożeniem cv
Wynagrodzenie uzależnione jest od posiadanego doświadczenia, znajomości MS Office oraz systemu ERP. Proszę śmiało wysłać CV skontaktujemy się z Panią. Pozdrawiam
Zastanawiam się nad aplikowaniem na stanowisko Mechanik w firmie Newborn Plastic S.C.. Czy mogę liczyć na 5700 PLN, jeśli chcę pracować na Mechanik?
Na mechanik to nie. Jako mechanik to może tak analfabeto i skąd ci sie wzięło akurat 5700? A może od razu 6000 na równo?
Jesteś administratorem i chcesz pracować jako mechanik (usunięte przez administratora) Skąd ty sie wzięłoś na mechaniku?
Jak się pracuje w Newborn Plastic Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Newborn Plastic Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 5.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Newborn Plastic Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!