bafed16.12.2021 22:46
Poznańska Księgowość to firma, w której chce się pracować. Właścicielka firmy - pani Anna to osoba niezmiernie życzliwa i bardzo wyrozumiała. Już na samej rozmowie kwalifikacyjnej wiedziałam, że nadajemy na tych samych falach - profesjonalna, wszechstronna, ale równocześnie po prostu normalna i życiowa. Wymaga, co nie jest dziwne - praca musi być wykonana, ale sama ciężko pracuje, zawsze można liczyć na jej pomoc merytoryczną i nie tylko. Podobnie jest zresztą z innymi pracownikami - nigdy nie odmówią pomocy. Charakter pracy w tej firmie pozwala zdobyć wiedzę i doświadczenie z zakresu szeroko pojętej księgowości oraz kadr i płac, wystarczy tylko chcieć. W firmie, podobnie jak w większości biur rachunkowych, są dni, że pracy jest mnóstwo, z którą trzeba zdążyć na czas. Pomimo to atmosfera w pracy jest spokojna, panuje skupienie na tym co najważniejsze.
W firmie dba się o dobro pracownika, o jego pozytywne nastawienie do pracy i dobre samopoczucie, ale również o wyposażenie w sprzęt niezbędny do pracy. Gdy zajdzie taka potrzeba możliwa jest praca zdalna, wystarczy tylko omówić szczegóły.
Dopełnieniem wszystkiego co dobre w firmie - to pyszna kawa, darmowa dodam :) - kto pracował w korporacjach, ten wie o czym mowa :).
Czy polecam pracę w Poznańskiej Księgowości? - zdecydowanie TAK.