Domix-P

3.9/5

• Okna PCV i systemy aluminiowe
  • Inwestycje w przyszłość
  • Firma z tradycjami
  • Nasze produkty u klientów

Okna PCV i systemy aluminiowe

Inwestycje w przyszłość

Firma z tradycjami

Nasze produkty u klientów

TłoTło

3. Opinie o pracodawcach Dobrzeń Wielki
  5. Opinie o Domix-P Sp. z o.o.

Opinie o Domix-P Dobrzeń Wielki

Nie przegap nowości o Domix-P Sp. z o.o.!

11.10.2022 11:45

Drodzy użytkownicy portalu GOWORK,
    Bardzo dziękujemy za Wasze opinie na nasz temat. Wszystkie komentarze są dla nas niezwykle ważne, zarówno pozytywne, jak i te negatywne. Każdy z nich stanowi ogromną dawką wiedzy na temat naszych działań. Pomaga nam diagnozować obszary wymagające poprawy, co jest dla nas niezwykle istotne, gdyż dokładamy wszelkich starań, aby poprawiać jakość świadczonych przez nas usług oraz warunków zatrudnienia.
    Wolność  słowa to jedna z najcenniejszych wartości w demokratycznym społeczeństwie. Daje prawo do publicznego wyrażania własnych opinii oraz myśli. Należy jednak pamiętać, że każda wolność słowa ma swoje ograniczenia. Swoboda wypowiedzi nie daje przyzwolenia do naruszania dóbr osobistych innych osób lub pisania nieprawdziwych informacji.
    Pragniemy poinformować, że wszystkie komentarze niezgodne z regulaminem serwisu lub sprzeczne z polskim prawem będą niezwłoczne usuwane przez Administratora serwisu
    Zachęcamy również do bezpośredniego kontaktu z nami, nie tylko przez portal GOWORK.PL
    Pozdrawiamy,
    Zespół Domix-P
    Mateusz

03.06.2025 06:50

Pracuję tam od prawie 10 lat, wypłata zawsze czasowo a i premia co miesiąc wpadnie.
    szwagier

03.06.2025 07:29

10 lat pracy brzmi bardzo poważnie z tego wynika ze można liczyć na stabilne zatrudnienie. jak przy takim stażu wyglądają podwyżki?
    Mateusz

03.06.2025 11:22

Mam pensję którą ustaliłem z szefową i która mi odpowiada, podwyżki są ustalane indywidualnie ale raczej nie ma z tym problemu.

14.10.2022 10:01

Pracuje od kilku miesięcy i jestem zadowolony.
    Tomek

30.09.2022 10:27

Pracuję w firmie DOMIX-P od 4 lat i mam bardzo dobre o niej zdanie. Nigdy nie zostałem odesłany z kwitkiem, zawsze zostałem wysłuchany i zawsze doszliśmy do porozumienia. Ogólnie nie znam pracowników którzy mają jakieś pretensje do szefostwa ale oczywiście znajdą się rodzynki który uważają że przeglądanie telefonu w pracy jest OK.
    Sasza

05.09.2022 11:01

Ja z pracy w Domix-P jestem bardzo zadowolony. To co niektóre osoby wypisują - są to po prostu bzdury nic nie mające z rzeczywistością.

24.06.2026 07:04

Przeszedłem kompleksowe przeszkolenie, całay czas jednak mamy kolejne szkolenia. Praca w bardzo miłej atmosferze która daje dużo saytsfakcji.
    #SpecjalistaDsSprzedazy

24.06.2026 06:53

Systematyczne trasy Polska-Niemcy, wszystko poukładane, poustalane z klientami.

24.06.2026 06:52

Miła atmosfera i zgrana ekipa. Praca zgodnie z ustaleniami, bezproblemowy kontakt z szefostwem.

26.05.2026 09:19

Polecam. Zgodnie z ustaleniami, systematyczne podwyżki + premie. Firma uporządkowana i czysta.
    #PracownikProdukcji

Oferty pracy - Domix-P Sp. z o.o.

DOMIX-P: Pracownik Biurowy ds. Montaży / Logistyki

DOMIX-P: KSIĘGOWY

8000 - 11000 PLN / m

Barista

02.03.2026 09:44

Ja zlecenia i tak bym nie podpisal 😩 to jak macie z umowami? prawde ktos napisal ze z obiecanej umowy o prace nici?
    Była pracownica

13.08.2025 22:49

Odradzam. Znalazłam ogłoszenie o pracę na OLX. Miała być umowa o pracę i pensja od 4k w górę. Na rozmowie o pracę okazało się, że umowę o pracę to dostanę po kilku miesiącach, a na początek umowa zlecenie. To nie można tak było od razu? W desperacji zatrudniłam się tam. Z szefową miałam mały kontakt więc nie powiem nic złego, ale (usunięte przez administratora) się na pracowników, i wcale nie za używanie telefonu w pracy ( bo zgadzam się że tego się nie powinno robić) tylko za ewentualne błędy które popełnia przemęczony i słabo przeszkolony pracownik który musi pracować za dwóch. (usunięte przez administratora) Praca ciężka, manualna, pracowałam sama na stanowisku na którym powinny być dwie osoby (były, tylko jedna została oddelegowana na inne stanowisko) (usunięte przez administratora) Ręce po pracy bolały mnie tak, że ból budził mnie w nocy. Zrezygnowałam i z perspektywy pracownika produkcji nie mogę powiedzieć nic pozytywnego o tej firmie
    Veritas

09.06.2025 12:38

Asystent AI

Jest oferta na Kierowcę międzynarodowego C+E z zarobkami od 10 000 do 13 000 PLN brutto na umowę o pracę. Trzeba mieć minimum 2 lata doświadczenia w transporcie międzynarodowym oraz uprawnienia na obsługę zestawu typu tandem + wózek widłowy. Największym plusem jest możliwość zjazdu do domu na każdy weekend. Czy uważacie, że wymagania są wysokie i jak wypadają zarobki w porównaniu do innych firm na podobnym stanowisku?
    #KierowcaMiedzynarodowy
    K.K.

03.06.2025 07:01

Praca w tej firmie to bardzo dobre doświadczenie – profesjonalne podejście, przyjazna atmosfera i realna możliwość rozwoju. Pracodawca dba o pracowników, jasno komunikuje oczekiwania i zawsze można liczyć na wsparcie zespołu. Polecam każdemu, kto szuka stabilnego i uczciwego miejsca pracy."

Kontakt - Domix-P Sp. z o.o.

Krótka 3 46-081 Dobrzeń Wielki

Branża główna: Materiały i narzędzia budowlane

FacebookIconInstagramIcon
    xyz

26.05.2025 08:01

Dzień dobry. Czy firma zatrudnia kobiety na produkcję ?
    Kacha

20.09.2023 10:41

Facet interesuje się tutaj pracą na produkcji, bo szukają właśnie pracowników. W ogłoszeniu napisali, że praca m.in. przy obsłudze maszyn. Czy pracownik przechodzi jakieś konkretne szkolenie przed podjęciem pracy? Czy raczej lepiej już mieć doświadczenie i pewne umiejętności?

21.09.2023 07:37

Witam, oczywiście zawsze mile widziane jest doświadczenie ale każdy pracownik zostaje przeszkolony na danym stanowisku

22.12.2022 10:58

News image

26.06.2022 20:37

27.06.2022 12:32

Spędziłem cały miesiąc, wydzieranie się na mnie nowego pracownika od dnia drugiego. Nie było nawet sensu rozmawiać bo szefowa i synalek to są odklejeni od rzeczywistości. O brygadziscie to szkoda słów, on nie lepszy.

12.02.2022 19:00

Poszukuję zatrudnienia na Magazynier. Domix-P Sp. z o.o. oferuje taką pracę. Czy zdarza się zmiana formy zatrudnienia w późniejszym czasie?
    Gość

24.06.2022 19:15

Tak dokładnie o to stanowisko mi chodziło, gdzie w biurze miało się tylko biurko i nawet nie było czasu żeby przy nim usiąść. A jak zrobiło się sobie przerwę i chciało coś zobaczyć na telefonie to wielki problem bo jak można usiąść na 5 minut i nie biegać cały czas po placu.

Zostaw merytoryczną opinię o Domix-P Sp. z o.o.