Opinie o Sm-Project Sp. z o.o.
Ciężko jest powiedzieć coś złego na firmę, świetna atmofsera, dobrej jakości leady, jako doradca byłem doceniany za wyniki i mogłem liczyć na wsparcie osób funkcyjnych niezależnie od godziny. Polecam każdemu, kto ma chęci do pracy i chce pracować w solidnej firmie.
Jestem w firmie rok czasu śmiało mogę się wypowiedzieć na temat pracy, prowizję wypłacane na bieżąco bez żadnych problemów. Zarówno moje jak i za moją strukturę. Nie jest to MLM gdzie pieniądze ze sprzedaży zarabia głównie góra firmy, a handlowiec. Samochód plus karta paliwowa od 1 dnia pracy. Leady otrzymuje systematycznie godną ilośc .
Aplikowałam do SM z innej firmy konkurencyjnej. Niebo a ziemia... Fajny vibe, przełożeni pomocni zawsze, uśmiechnięci. Sporo leadów już od początku. Polecam
Zastanawialem się dlugo nad opinią jako byly pracownik, sporo pozytywnych dośiwadczeń jak i tych mniej ale tak jest wszędzie. Sporo pieniędzy w firmie SM udało mi się zarobić, nie oszczędzają na pracownikach, starają się aby każdy czuł sie dobrze pomimo ciężkiego okresu w branzy. Na pewno mogliby lepiej rekrutowac ludzi. Pan K i Pani T jako dyrektorzy zawsze byli pomocni, czasami pewnych rzeczy nie ogarniali ale po czasie zrozumialem , że to nie od nich zalezne bylo. (usunięte przez administratora)
Polecam firmę SM-Project, współpraca z Panem Krystianem to czysta przyjemność, bardzo konkretny, otwarty i empatyczny człowiek. Polecam każdemu :)
Super :) firma szukałem pracy i znalazłem to czego szukałem :) atmosfera cudowna, narzędzia do pracy super. (usunięte przez administratora)
Świetna firma. Leady są najwyższej jakości, bardzo kaloryczne. Zawsze możemy liczyć na merytoryczną pomoc. Polecam każdemu to miejsce pracy ponieważ można się świetnie rozwijać. Sam polecam innym !
Super firma, jest bardzo miła atmosfera. polecam każdemu prace w tej firmie, sam poleciłem firmę.
Ciężko narzekać a jestem szczery i obiektywny. Firma dba o pracowników, docenia efektywną pracę. Jestem tu ponad rok i polecam każdemu, kto szuka rozwoju, poszerzenia kompetencji czy lubi pracować w fajnej przyjaznej atmosferze!
Na jakie benefity można liczyć w firmie Sm-Project Sp. z o.o.?
Szkoda bo myślałam ze sprawdzę już jaka maja u siebie atmosferę. u mnie wszystko sie zaczyna sypać więc wstępnie sie przenoszę. Tutaj ludzie sa pomocni i zawsze będzie na kogoś liczyć? nie ma problemow?

Jak się pracuje w Sm-Project Sp. z o.o.?
+Zobacz opinie na temat firmy Sm-Project Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 9.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Sm-Project Sp. z o.o.?
+Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 9, z czego 9 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!