Mam 46 lat i do Body Movement trafiłam, bo szukałam trenera personalnego w Warszawie, który podejdzie do mnie indywidualnie, a nie wrzuci mnie w gotowy schemat ćwiczeń. Pracuję dużo przy biurku, miałam spięte plecy, słabszą kondycję i coraz mniej energii w ciągu dnia.
Aktualnie trenuję regularnie z (usunięte przez administratora)i dojeżdżam z Sadyby, co jest dla mnie bardzo wygodne, bo studio Body Movement na Mokotowie przy ul. Czerskiej 12 jest dobrze położone.
Już na pierwszym spotkaniu doceniłam spokojną rozmowę, analizę celu, sprawdzenie możliwości ruchowych i jasne wytłumaczenie, od czego zaczniemy. Trening personalny w Body Movement nie polega tylko na pokazywaniu ćwiczeń. (usunięte przez administratora) pilnuje techniki, dopasowuje ćwiczenia do moich możliwości, tłumaczy, po co robimy dane ruchy i reaguje, gdy coś jest dla mnie za trudne albo niekomfortowe.
Największą różnicę widzę w tym, że wreszcie trenuję regularnie i bez poczucia chaosu. Mam więcej siły, lepszą postawę, mniej napięcia w plecach i większą pewność siebie. Bardzo odpowiada mi też kameralne studio treningowe, bo nie czuję się oceniana jak na dużej siłowni.
Dla mnie Body Movement to bardzo dobre miejsce dla kobiet po 40. roku życia, które chcą zadbać o sylwetkę, zdrowie, kondycję i sprawność pod opieką profesjonalnego trenera personalnego. Polecam osobom z Warszawy, szczególnie z Mokotowa, Sadyby i okolic, które potrzebują konkretnego planu, wsparcia i spokojnej atmosfery podczas treningów.