Zdecydowanie odradzam pracę w MyBestPharm. To najgorszy pracodawca, z jakim miałam doczynienia. Po przejęciu przez Urgo odniosłam😒 wrażenie, że liczą się wyłącznie wyniki i pozyskiwanie klientów, natomiast pracownicy są traktowani jak łatwo wymienialny zasób.
Atmosfera w firmie jest bardzo słaba, a sposób zarządzania pozostawia wiele do życzenia Brakuje profesjonalnej komunikacji, jasnych zasad i szacunku wobec pracowników przez braki w kompetencjach oraz wykształceniu osoby która obejmuje aktualnie stanowisko.
Zamiast wsparcia można spotkać się z presją, chaosem organizacyjnym i podejmowaniem decyzji, które trudno zrozumieć. Pracownicy którzy okradali firmę oraz pracowników byli nagradzani, natomiast ci którzy nie działali na szkodę firmy z tego powodu zwalniani totalne (usunięte przez administratora)
Szczególnie niepokojące było dla mnie poczucie, że zatrudnienie nie daje żadnej stabilności. Miałam wrażenie, że pracowników można zwolnić z dnia na dzień, bez rzetelnego wyjaśnienia powodów. Taka sytuacja skutecznie odbiera motywację i buduje atmosferę strachu zamiast zaangażowania.
Firma sprawia wrażenie miejsca, w którym pracownik nie jest partnerem, lecz jedynie narzędziem do realizacji celów sprzedażowych. Zdecydowanie nie polecam osobom, które cenią profesjonalizm, uczciwe traktowanie i zdrową atmosferę pracy. Szkoda czasu, nerwów i energii. PRODUKTY RÓWNIEŻ POZOSTAWIAJĄ WIELE DO ŻYCZENIA.!! NIE POLECAM